Eğitim şart!

İngiltere'de bir çöpçatanlık sitesinin, üniversiteli kızlarla zengin işadamlarını bir araya getirdiği ortaya çıktı. Aileler isyan etti, Scotland Yard soruşturma başlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2016 Güncelleme 11 Şubat 2016, 00:00
Eğitim şart!

İÇİNDEKİLER

İngiltere'de zengin erkeklerle üniversiteli kızları buluşturan bir çöpçatanlık sitesi ülkede tartışmalara yol açtı. Ülke çapında 20 bin üniversiteli kızın üye olduğu sitede binlerce zengin erkeğin kendisine genç ve güzel sevgili bulması üzerine ahlaki tartışmalar gün yüzüne çıktı. Siteye üye olan üniversiteli kızlar, öğrenim hayatının zor ve pahalı olduğunu bunun için zengin erkeklerle beraber olarak eğitimlerine katkı sağladıklarını savundu. Bazı kızlar ise eğitime katkının yanı sıra hayalini kurdukları hayatı bu sayede yaşadıklarını anlattı.

30 BİN LİRALIK HEDİYE
Cambridge Üniversitesi'
nde Halkla İlişkiler okuyan 19 yaşındaki Andrea Warren, biri 32 diğeri 47 yaşında iki sevgilisinin olduğunu anlatırken, "Ama birbirlerinden haberi yok. Birisi okul masraflarım için bana nakit para veriyor. Diğeri ise lüks hediyelerle beni şımartıyor" dedi. Başka bir üniversiteli kız, zengin sevgilisinin kendisine Harrods'dan 6 bin 300 pound (30 bin lira) değerinde çanta aldığını söylerken, dünyanın en ünlü aşçılarından olan Gordon Ramsey'in restoranında da bu sayede yemek yediğini belirtti. Emniyet teşkilatı Scotland Yard, siteyle ilgili soruşturma başlattı. Bazı öğrencilerle görüşen yetkililer, soruşturmayı genişletme kararı aldı.