Etekteki taşlar döküldü!

Chanel'deki skandala bir yenisi eklendi. İddiaya göre Ebru Özdemir'e satılan etek de Fransa'dan ithal edilmedi! Türkiye'de dikildi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2014 Güncelleme 04 Şubat 2014, 00:43
Etekteki taşlar döküldü!

İÇİNDEKİLER

Gümrük Müdürlüğü'nün el koyduğu Chanel vurgunuyla ilgili soruşturma derinleştirildi. İddiaya göre valizle getirilen kaçak ürünleri satanların, Nişantaşı Mağaza Müdürü A.Ç. ile Stok Müdürü Z.Ö. olduğu anlaşıldı. Chanel, Haziran 2012'de 150'şer bin dolar 'sus payı' ödeyerek bu iki yöneticinin, kurumla ilişkilerini kesti.

İTİRAF ETTİ
Bunu hazmedemeyen Z.Ö., soluğu ünlü müşterisi Ebru Özdemir'in Bodrum'da bulunan yazlığında aldı. Fenerbahçeli eski bir yöneticinin kızı olan Özdemir'e, "Size satılan eteği yurtdışından gelen kumaşlardan A.Ç.'nin kadrosunda bulunan terzi S.D. dikti. Etiketi de personelin kullandığı başka bir ürünün" dedi. Ebru Özdemir de, bunun üzerine bavulla kumaş getirmeyi reddettiği için kendisine Z.Ö. ile A.Ç. tarafından mobbing uygulanan, Türkiye mağazalarının Moda Müdürü Cangül Soydemir Avdan'ı aradı. "Mağduriyetim giderilsin" dedi. Avdan da durumu Paris'teki yetkililere aktardı. Ardından bir ekip, İstanbul'a gelerek Ebru Özdemir ile gürüştü. Hem terzide dikilen eteği hem de diğer Chanel ürünlerini teslim aldı ve skandalı kapattı.

SOSYETİK TANIK
Tüm bu süreç kurum içi e-postalarda da açık açık belirtildi. Sosyetik isim Heves Ekinci de mobbing davasında verdiği ifadede "Olayda Avdan'ın hiçbir sorumluluğu yoktur. Bu skandalın muhatabı genel merkezdir" dedi. Avukat Azim Çiğil ise müvekkili Avdan'ın bavulla kaçak ürün getirmeyi reddettiği için mobbinge maruz kaldığını söyledi.

Erhan ÖZTÜRK