Londra metrosunda patlama!

The Sun'ın haberine göre, Londra metrosunda bir patlama meydana geldi. Gelen ilk bilgilere göre metroda bir çanta patladı. Polis patlamanın terör saldırısı olarak değerlendirildiğini duyurdu. Meydana gelen patlama sonrasında çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 15 Eylül 2017, 12:27
Londra metrosunda patlama!

İÇİNDEKİLER

İngiltere'nin başkenti Londra'da metro istasyonunda patlama meydana geldi. Olay yerinden ilk gelen fotoğraflar metroda beyaz bir kovanın içerisinde bulunan çantanın patladığını gösteriyor. Londra polisi olayda çok sayıda yaralı olduğunu bildirdi. İnsanların yüzünde yanıklar olduğu aktarılıyor.

Olay yerinde yaklaşık 50 itfaiye erinin görev yaptığı ifade edildi. Çıkan panik nedeniyle bazı kişilerin birbirini ezerek izdihama sebep olduğu açıklandı. Polis, halktan olay bölgesinden uzak durmasını istedi.

Son dakika Londrada patlamaSon dakika Londrada patlama

Twitter'da paylaşılan bir fotoğrafta yanmış bir kova görülüyor. Londra itfaiyesi olayın Parsons Green istasyonunda gerçekleştiği açıklandı.

Londra İtfaiye Teşkilatından bir sözcü, "Parsons Green istasyonunda bir vagonda patlama olduğu ihbarı üzerine olay yerine iki itfaiye aracı gönderdik." dedi. Patlamanın ardından bölgedeki metro seferleri durduruldu.

Son dakika Londrada patlamaSon dakika Londrada patlama

Londra metrosunu günde ortalama 5 milyon kişi kullanıyor. Görgü tanıklarına göre yolcular vagondan dışarı çıkmaya çalışırlarken bir alev topu vagon boyunca ilerledi.


"PATLAMA TERÖR SALDIRISI"
İngiliz yayın kuruluşu BBC, patlamanın terör saldırısı olarak değerlendirildiğini duyurdu.

İngiliz polisi de, patlamanın bir terör saldırısı olarak ele alınacağını açıkladı.

"İKİNCİ BOMBA" İDDİASI

İngiliz Daily Mail gazetesi de ev yapımı "kovalı bomba" saldırısında çok sayıda kişinin yaralandığını belirtti. Daily Mail'in iddiasına göre, ikinci bir bomba da, polis tarafından güvenli şekilde imha edildi.

Londra ambulans hizmetleri merkezi de metro istasyonunda ambulansların bulunduğunu belirtti.