Rekor açılış

Beklenen oldu! Serinin ilk filmiyle yaklaşık 7 milyon kişi tarafından izlenen 'Düğün Dernek 2 Sünnet', rekor açılış yaptı. Sadece 3 günde 1 milyon 380 bin kişinin seyrettiği film, 17 milyon lira hasılata ulaştı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2015 Güncelleme 08 Aralık 2015, 00:00
Rekor açılış

İÇİNDEKİLER

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut ve Rasim Öztekin'in paylaştığı 'Düğün Dernek 2 Sünnet', vizyona girer girmez olay yarattı. Filmi, ilk 3 günde 1 milyon 380 bin 112 kişi seyretti. Bu rakamla 2015 yılının en iyi açılışını yapan 'Düğün Dernek 2 Sünnet', sinema salonlarında da uzun kuyruklar oluşturdu.

OYUNCULARIN CEBİ DOLDU
Serinin ilk filmiyle de yaklaşık 7 milyon kişi tarafından tercih edilen film ekibinin bu başarısı karşısında oldukça mutlu olduğu öğrenildi. 'Düğün Dernek 2 Sünnet', Türk Sineması'nın en çok izlenen filmi olarak tarihe geçen 'Recep İvedik 4'ün 3 günlük açılış rakamı olan 1 milyon 640 bin seyirci rakamına da çok yaklaştı. 'Düğün Dernek 2 Sünnet', serinin ilk filminin 3 günlük açılış rakamı olan 570 bini de ikinci filmle neredeyse 3'e katladı. İlk filmde gişeden pay alan başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in bu filmden de toplamda 10 milyonu aşkın para kazanacağı da sinema kulislerinde konuşulmaya başlandı.


Film, ilk olarak bin 200 salonda gösterilmeye başladı. Ancak sinema salonlarında oluşan uzun kuyruklar ve yoğun bilet talebi üzerine film, bin 400 salonda gösterilmeye başlanarak bu alanda da rekor kırdı!

'RECEP İVEDİK'İ SOLLAR MI?
Filmin bir diğer özelliği ise vizyonda olan Cem Yılmaz'ı sollaması oldu. 'Ali Baba ve 7 Cüceler', 1 ayda 1 milyon 690 bin kişi tarafından izlenirken; 'Düğün Dernek 2 Sünnet', neredeyse 3 günde bu rakamı yakaladı. Seyirciye küfürsüz bir komedi sunduğu için de çocuklu aileler tarafından tercih edilen filmin, gişe sonunda rekortmen 'Recep İvedik 4'ün 7 milyon 369 bin 98'lik gişe rakamını geçip Türk Sineması'nın yeni rekortmeni olup olmayacağı ise merakla bekleniyor.

CEM'İ EZİP GEÇTİLER

3 Kasım'da vizyona giren Cem Yılmaz'ın son filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler'i bir ayda 1 milyon 690 bin kişi izledi. 'Düğün Dernek 2 Sünnet', neredeyse 3 günde bu gişeyi yakaladı.