Tarihi 6 Aralık 2017

Yılanla yatarsan

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün partisinin grup toplantısında "Şimdi buradan bir şey açıklıyorum" dedi.
"Rakka operasyonundaki DEAŞ militanlarının sürüleceği yer neresi biliyor musunuz? Mısır Sina Çölü, oraya. Ve orada onlar istihdam edilecekler. Görevlerini daha sonra yakından takip edeceğiz" diye devam etti. O DEAŞ militanları otobüslerle ABD finansörlüğünde taşındı. Ve Mısır'da da göreve başladılar. Nitekim geçtiğimiz ay Libya tarafından içi bomba yüklü kamyonlar Mısır'a girmeye kalktı. Mısır savaş uçakları bombalayarak durdurdu o bomba yüklü DEAŞ kamyonlarını.
Ancak bir hesap vardı. Tezgah peşinde koşanlar duracak değildi. Gazze sınırına yakın Areş kentine gönderdiler DEAŞ YILANLARINI... O uzaktan kumanda teröristler El Abed'de bulunan El Ravdah camiine geldiler. Cemaati toplayıp "Duyduk ki Mevlid Kandili'ni kutlayacakmışsınız. Bu küfürdür.
Kandil kutlanırsa burayı darmadağın ederiz" dediler. Mevlid Kandili İngilizler'in kurduğu vehabilerin nefret ettiği bir geceydi.
Peygamber Efendimiz'in (SAV) doğumunun kutlanmasına şiddetle karşıydılar. O mezhebi kuranlar önlerine böyle bir karşı çıkmayı dikte etmişti. Ve sürekli adam öldürmeyi... DEAŞ militanlarının "Mevlid Kandili kutlanmasın" diye basıp tehdit ettiği cami bir hafta sonra bombalandı.
Dışarıdan dört arazi aracından da makineli tüfeklerle tarandı. Ortaya büyük bir katliam çıktı. Camide bulunanlardan tam 305 kişi öldürüldü. Mısır ordusu derhal harekete geçemedi. Çünkü militanlar DEAŞ'ın yuvalandığı Mısır'a ait Sina Çölü'ne kaçmıştı. Mısır hükümeti kafasına göre kendine ait topraklara giremiyordu.
Gittiler, kendi topraklarında 305 kişiyi öldüren YILAN'a operayon yapmak için İsrail hükümetinden izin istediler. Çünkü anlaşmalarla dize getirilen bir ülke, kendi topraklarında operasyon yapabilmek için Tel Aviv'den izin almak zorundaydı. 6 gün savaşlarından Sina Çölü İsrail tarafından işgal edilmiş, Camp David anlaşması ile geri verilmişti. Ancak Mısır bu çöle İsrail'in izni olmadan asla asker sokamayacaktı.
Mursi Cumhurbaşkanı seçildiğinde sormadan asker sevketti ancak kısa bir süre sonra darbeyle devrildi. İsrail ile sınırı olan Sina Çölü'nde Musa Peygamber'in Allah ile konuştuğu TUR dağı bulunuyor. Tel Aviv'in en büyük hayali kutsal saydığı bu bölgeyi ele geçirmek. Bir bahane bulup, Arapların birbirini yediği bir dönemde tekrar işgal planları yapıyorlar. DEAŞ'ı da bu amaç için kullanma hazırlıkları sürüyor. Sina çölünden CIA'nın kurduğu DEAŞ YILANI aracılığı ile İsrail'e birkaç füze atsan ne olur? Tel-Aviv'e "Tankınla tüfeğinle buraya gel" diye yaldızlı davetiye olur. Nitekim ajanslara dün Sina Çölü'nden birkaç füzenin İsrail'e fırlatıldığı haberleri düştü. Açıklama Tel- Aviv'den geldi. DEAŞ terör örgütünde yaralananların İsrail hastanelerinde tedavi edildiğini daha önce ahaber'de Yazboz programımızda CIA ajanları açıklamıştı.
Mısır darbecisi SİSİ sırtını ABD ve İsrail'e dayamıştı. 305 kişinin öldürüldüğü CIA-MOSSAD-DEAŞ işbirliğindeki cami saldırısından sonra fena halde kullanıldığını ve oyuna getirildiğini biraz olsun gördü. Geçtiğimiz hafta hemen Moskova'dan gelen generalleri Mısır'da ağırlayıp tüm askeri üslerini Rus uçaklarına açan bir anlaşma imzaladı. Ortadoğu, Afrika, Kafkaslar ve Çin'i çevreleyen Asya ülkelerinde taşeron örgüt DEAŞ YILANI önümüzdeki dönemde şiddetle kullanılmaya devam edecek. Terör örgütleri, arkalarındaki güçlerin planlarına paspas olan Zavallı Ahmaklar topluluğudur. FETÖ de şu anda bir GÜÇ tarafından ABD'de başkan Trump'ı devirmek için yoğun bir şekilde kullanılıyor. Boylarından büyük işlere kalktılar. Amerikan yönetimi de aptal değildir, yavaş yavaş Zerrab'dan Michael Flynn'e uzanan kumpas operasyonunda bunların nasıl sahte belgeler taşıtılarak kullanıldığını göreceklerdir herhalde. Ve dahi asıl hedefin Başkan Trump olduğunu da.... Bunu görmemek için ahmaktan daha da öte olmaları lazım. Teröristle yatanlar mutlaka bu yılanın soktuğu bir sabahla uyanır. Yılan ağırlandığı çiftlik sarayda ABD'yi sokuyor. Başkanını devirmek, seçimde desteklediği Hillary'i iktidarda görmek için Amerika'da her yere zehir kumpasını yayıyor. Zerre kadar aklı olanın artık bunu görmesi gerekiyor. Donald John Trump ve yanındakiler... Bu sürüngenler tarafından daha ne kadar sokulacaksınız?