BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 10 Aralık 2017

Urgancı Kemal Bey

Kemal Kılıçdaroğlu'nda İsmet Paşa Ruhu canlandı. İsmet Paşa'nın demokrasi şehidi Adnan Menderes'i idama gönderen çıkışlarını Aziz Milletimiz unutmadı. Aynı ruhu sergileyen Kılıçdaroğlu, Milli Medya aHaber ve ATV'ye akıl karı olmayan saldırıda bulundu. Açıkça, urgancılık yaparak, idam etmek istek ve gayretini haykırdı.
Kemal Bey, Kemal Bey! O urgancılık ruhunu Fetullah'a, bölücü terör PKK'nin siyasi kolu HDP'ye, Almanya'ya, Amerika'ya, İsrail'e gösterin de şaşıralım.
İngiltere'den bağırdınız, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı hedefe koyarak:
"Ben konuşuyorum beyefendi gece uyumuyor.
Zaten amacım seni gece uyutmamak. Uyutmayacağım seni." Kemal Bey, Kemal Bey... Emperyalistler, haçlısiyonistler, o çok sevdiğin Almanya, Belçika, ABD ajanları-lobileri, Türkiye'yi kuşatmış, sesiniz çıkmıyor.
SİZ UYUMAYA DEVAM EDİNİZ. ZATEN, AZİZ MİLLET UYUMUYOR. CUMHURBAŞKANIMIZ UYUMUYOR.

​CHP'DE İSTANBUL VE ANKARA SAVAŞLARI
2012 yılında CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz "Yamyamları doyuramıyorum" demişti. Bugün de değişen bir şey yok. İktidar olamayınca, Belediye Başkanlığı rüyalarına giriyor. İstanbul Belediye Başkanlığı'na asılan Polit Büro'dan Gürsel Tekin ile Engin Altay, Ankara'da Muharrem İnce ile Levent Gök arasında kılıçlar çekildi.
Birbirlerini gece gündüz kolluyorlar. Nefes alışlarını takip ediyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini yıkacağından korkarak ilçe kongrelerini durdurmuştu.
Tertiplerini tamamladı. CHP İstanbul'da büyük savaş 24 Aralık'ta yaşanacak.
Kadıköy, Sarıyer, Beşiktaş, Maltepe, Sancaktepe, Küçükçekmece, Eyüp, Silivri, Esenyurt, Sultanbeyli, Çatalca, Sultanbeyli, Şile, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Beykoz, Şişli, Adalar, Tuzla, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kâğıthane, Kartal, Üsküdar, Zeytinburnu, Ümraniye ilçe kongreleri meydan savaşına hizipler hazır.
İlçe kongreleri, 13 OCAK günü yapılacak CHP İstanbul il kongresinde İl Başkanı Cemal Canpolat'ın karşına çıkarılacak ismi de belirlemenin ötesinde, Gürsel Tekin ve Engin Altay'ın Belediye Başkan adaylık şansını gösterecek. 3-4 Şubat 2018 CHP Kurultay'ında da Kemal Kılıçdaroğlu'nun yıkılıp yıkılmayacağı anlaşılacak.



YAZICIOĞLU SUİKASTI AYDINLANACAK
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ilgileri doğrultusunda, Rahmetli Muhsin Yazıcı oğlu suikast dosyası yakında yeniden açılıyor. İnşallah Muhsin Yazıcıoğlu'nu şehit edenler cezasını bulacak ve Fetöcüler tarafından karanlık bırakılmış konular tek tek ortaya çıkacaktır.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MİLLİ VE YERLİ paradigmanın gönüllüsü olarak dikkati çeken temaslar yapıyor. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'la Külliye'de geniş ufuklu görüş alışverişinde bulundu. AK Parti ile memleket meselelerini birlikte çözmeye, kesintisiz işbirliği kararında.
MHP lideri Devlet Bahçeli'ye "Kardeş partiyiz... Ülküdaşız" diyerek çok yakın. Saadet Partisi'ni kucaklıyor. Son sözü çok güzel: "Birlik ve beraberlikle Türkiyemiz ve Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a yönelik kuşatmayı kırmaya kararlıyız."

DUVARLAR YENİDEN YÜKSELİYOR
Berlin duvarı yıkıldı.
Kudüs duvarı kuruldu.
Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan Trump'ın 21'inci yüzyılı allak bullak edecek oyun planını hissetmiş. Kudus kararından önce yazdığı DUVAR isimli kitabındaki öngörülerinde tam isabet var.
Deniz Hocamın, tarihin geri dönüşünü ve yeniden duvarlarla örülmeye başlayan dünyamızı analiz eden kitabını okurken, ABD Başkanı Trump'ın, Haçlı-siyonist hamlesiyle yeni duvar örüşü gerçekleşti. Prof. Arıboğan diyor ki "Günümüz yıkılan değil inşa edilen ve edilecek olan duvarlar dönemine girdi.
Sınırları olmayan dünya' kavramı tarihe gömülüyor.
Dünyanın ruhu değişti.
Gelecek, Trump'ın YENİ DUVAR KURMA söylemine bıraktı."

DERİN SÖZ
Mehmet Akif ne demiş: "İhtiyar amcanı dinler misin, oğlum, Nevruz? Ne büyük söyle, ne çok söyle; yiğit işte gerek. Lafı bol, karnı geniş soyları taklit etme; Sözü sağlam, özü sağlam, adam ol, ırkına çek. Gençler benim önerim de şu: Oku, düşün, uygula, neticelendir." Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan