Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 19 Kasım 2017

Sol / Kemalist görünümlü kiralık katiller

17/25 Aralık'ta Amerika Birleşik Devletleri'nin maşası olarak kahpe, katil Fetullah Gülen ve adamları iş başındaydılar. O teröristler başaramadılar.
Allah FETÖ mensuplarına izin vermedi.
Şimdi Rıza Sarraf'ı bahane ederek, Amerika bizzat kendisi yapmaya kalkışıyor. O zaman dindar, islamcı görünümlü, şerefsiz Fetullah Gülen ve kahpe adamları, kiralık katil idiler. Şimdi de sol/Kemalist görünümlü kiralık katiller sahnedeler.

CUMHURİYET GAZETESİ ABD VE İSRAİL'İN SESİ
MİT tırları ihanetinde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni DEAŞ katillerine yardım etmekle suçlamışlardı... İğrenç, karanlık bir yalan olan bu iftirayı haftalarca yayınladılar... Yaydılar... Korkunç bir ihanet... Peki; Amerika Birleşik Devletleri / DEAŞ / PKK, YPG, PYD işbirliği görüntüleri, fotografları için ne yaptılar...?
Cuma gününe kadar, ilk sayfalarında tek satır haber yoktu... DEAŞ'a gerçekten yardım eden ABD suçüstü yakalanmış...
BBC olayı bizzat kendisi duyurmuş...
Sadece ülkemizde değil, tüm dünyada hadise nefretle karşılanmış... Kendi ülkesine iftira atan Cumhuriyet gazetesi, gerçekten DEAŞ katillerine yardım ve yataklık yapan Amerika Birleşik Devletleri'ne yok gibi davranıyor.! Demek ki neymiş? Cumhuriyet gazetesi, aslında ABD ve İsrail'in sesi imiş...

KAHPE NATO
NATO, aslında dost görünümlü düşmanlarımızdandır. Evvelki gün NATO tatbikatında yaşananlar, daha önce de sizlerle paylaştığım bu gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi.
1984'ten bu yana, PKK saldırılarına muhatap olan Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı, NATO üyesi diğer ülkeler, kimin yanında yer almışlardır? PKK terör örgütü mensuplarını ve PKK sevicilerini, yıllardır NATO üyesi ülkeler koruyup kollamıyorlar mı? Resmen iadelerini istediğimiz teröristlerin kaç tanesini iade ettiler?.. Hiçbirini... Bunu defalarca bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söylemedi mi? Yani sonuç olarak, NATO üyesi ülkeler de bizzat NATO'nun kendisi de başından beri PKK ve PKK sevicilerle birliktedirler.
Fırsat bu fırsat çıkıverelim bu kahpe NATO'dan... Aslında, NATO adlı bu tuhaf örgütün bizzat kendisi, Türkiye Cumhuriyeti için tehlike arzediyor.
Ayrıca asker kılıklı şerefsiz teröristler, FETÖ mensupları, NATO tarafından korunup, kollanmıyorlar mı?... Üstelik açık açık, utanmadan... Bu subay görünümlü iğrenç insanlar, haindir, katildir, ülkemizde kan dökmüşlerdir ve teröristtir. FETÖ adlı örgütün mensuplarıdır. Bunların bazıları halen kaçak olarak NATO'ya sığınmışlardır.
Bu durumda NATO bizzat kendisi, teröre ve teröriste yardım ve yataklık yapmış olmuyor mu?.. Ayrıca asker olmayan FETÖ mensupları da NATO üyesi ülkelere kaçtılar... Sığındılar...
Kendilerine maaş bile bağlandı...