Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 11 Aralık 2017

Kartal’a hiç yakışmadı

Beşiktaş gerçekten kayseri önünde tel tel döküldü.
Bir takımı bir hafta içerisinde ne kadar kötü futbol oynadığını anlamış değilim.
Galatasaray önünde devleşen, Almanya'da Leipzig karşısıda muhteşem futbol oynayan Beşiktaş'ın Kayseri'de bu kadar kötü oynamasına akıl sır ermiyor. Şenol Güneş'e bir çift sözüm var. Nasıl ki bu takım iyi futbol oynadığı zaman seni övüyorsak, dünkü maçta da hatalarını söyleyeceğiz hocam! Özellikle kırmızı karttan sonra ben teknik direktör olsam hemen Negredo'yu oyuna alır hücumu zenginleştirirdim

SORMAK LAZIM!
Bir Atiba'nın, bir Oğuzhan'ın bir Tolgay'ın hatta Quaresma'nın da bu kadar kötü oynadığı maçta bu Lens niye oynamaz, bu Orkan niye oynamaz diye Şenol Güneş'e sormak lazım.
Oğuzhan, Kayseri önünde tam bir bitik.
Atiba yitik! Tolgay Arslan ise tamamen oyundan kopmuş ve güçsüz bir oyuncu olduğunu ortaya koyunca Kayserispor'un orta sahada daha rahat oynamasını sağladı.

LİGDE BAMBAŞKA!
Düşünün Avrupa'da tüm takımlara diz çöktüren Beşiktaş, 10 kişi kalmış bir Kayserispor'u yenemiyorsa ben Şenol Güneş ve öğrencilerine "yazıklar olsun" derim.
Cenk Tosun penaltılarla gol atıyor ama hala istediğimiz bir santrfor değil. Dün de iyi olmayan isimlerdendi.

NEGREDO&ORKAN BU TAKIMDA OYNAR
Negredo bu formuyla artık oynaması gerek. Manisa maçında bir kez gördük ki Lens ile Negredo çok güzel bir ikili oluşturdu. Quaresma'ya bakıyorsun ayakta duracak hali yok. O halde Şenol Güneş böyle bir ligde 10 kişi kalmış bir Kayseri'ye puan veriyorsa suçlusu kendisidir. Orkan böyle çok koşan bir Kayserispor karşısında oynardı.

MAÇIN EN İYİSİ BADJI
İki kişilik oynadı. Maçın adamı oydu.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ OĞUZHAN
Son derece etkisiz ve güçsüz görüntü verdi