Tarihi 14 Aralık 2010

Bu kadından kurtulmalıyız!

Selam ablacığım ben 26 yaşındayım. Babam bizi terkettiğinden beri abimle küçük yaştan beri çalışıyoruz. Fakat abimim son zamanlarda tuhaf davranışları var.
Yemeden içmeden falan kesildi. İçki siraya ağzına koymazdı, artık başladı.
Ben de bu durumu çözmeye karar verdim ve araştırdım. Geçenlerde maillerinden birini gizli gizli okudum. Ve öğrendim ki, kendinden yaşça büyük evli bir kadına aşıkmış.
Kendisine sorunca zaten hemen bana açıldı.
Ablacığım abimi çok seviyorum ve ona nasıl yardımcı olurum bilmiyorum. Kadın abimi anladığım kadarıyla çok güzel kullanıyor. Üstelik abim son aylarda taksit ödüyorurum diye eve getirmediği maaaşını meğer bu kadına yedirmiş. Abimi bu kadından ayrıl, yoksa kadının kocasına haber veririm diye tehdit ettim ama umrunda bile değil. Annemin de hiçbir şeyden haberi yok. Olursa çok üzülür. Lütfen yardım et ablacığım.
Abimi bu yılan gibi kadından nasıl kurtarabilirim? Rumuz:Kara Kedi

Sevgili okurum anladığım kadarıyla abin bu kadına abayı bayağı bir yakmış. Aslında şu an eğer sadece o isterse ona yardımcı olabilirsin. Aksi taktirde bliyorsun ki, seni dinlemeyecek ve senin mantıklı konuşmaların bile onun bir kulağından girip, diğerinden çıkacaktır.
Ama sen yine de tabii ki, yılmadan ama tehdit de etmeden, bu ilişkinin kendisine bir fayda sağlamayıp, tam tersine yıprattığını ısrarla hatırlat. Onu maddi olarak kullandığını, ilerde çok bundan pişman olacağını anlamasını sağla. Ayrıca kadınların istediklerinde her türlü entikaya kafası çalıştığını falan söyle ki, en azından şu süre kadınlardan biraz nefret etsin.
Nasılsa ilerde yeni bir aşk kapısını çalana kadar, bu duyguları unutur.
Dilerim abin bu süreci fazla yara almadan en ucuz şekilde atlatır.