ONUR KAYADOR

ONUR KAYADOR

Tarihi 23 Mayıs 2011

Gözlerinizden öpüyorum

Fenerbahçe, geçen sene ve daha evvelki Denizlispor travmalarından sonra bu sene aynı hatayı 3. kez takrarlamadı. Artık böyle bir hata yapma şansları da yoktu. Bu kulübün temellerini çok sarsardı. Olması gereken oldu. Sivasspor maçı beklediğim gibi kolay bir maç oldu. Şampiyonlukta kırılma noktası nedir derseniz?.. Aykut Kocaman'ın sezon başında 'Alex'i yeme' çabasından vazgeçmesi derim. Tabii ki bunun yapılmasını da Aziz Yıldırım sağladı. Aziz Yıldırım duruma müdahale etti ve "Alex'i takımda tutacaksın. Alex ile şampiyon olacağız" diyerek masaya yumruk vurdu.

AZİZ YILDIRIM VE ALEX
Ayrıca Aziz Yıldırım'ın takımın yanından bir dakika bile ayrılmaması şampiyonluğu getirdi.. Devre arasında, antranmanlarda, otobüste, uçakta, deplasmanlarda her yerde takımın yanndaydı ve takıma moral verdi. Zaman zaman hakemlere gözdağı vererek hakem hatalarına müdahale etti. Bu şampiyonlukta Alex'in payı çok büyük. Fenerbahçe'yi Alex şampiyon yaptı. Türkiye'de şampiyon olmak istiyorsan Alex'i asl gözardı etmemek zorundasın.

HERKESİ TEBRİK EDİYORUM
Şampiyonlukta pay sahibi olan diğer isimler ise Gökhan Gönül, kaleci Volkan Demirel ve Santos. Ve kuşkusuz formayı giyen herkes... Hepsini tebrik ediyorum.