Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 25 Eylül 2018

Evli adamın bekar arkadaşları

KADINLARA göre şeytanın, iblisin, bütün kötülüklerin babasıdır kendisi.
Evlere misafir olarak bile hiçbir zaman giremez. Çünkü kadınlar tarafından nota verilmiştir. "Onun sevgilisi yok" sevgilisi varsa bile "Onun eşi yok" diyerek saf dışı bir ırkçılıkla red alır.
Koskoca adama kuman veya metresinmiş gibi davranırlar.
Çünkü bu bekar arkadaşlar kadınlar için potansiyel seni yoldan çıkaran içki, kumar, at yarışı, iddaa falan değil direkt "onlar"dır.
Sadece evli arkadaşlarla görüşülür, beraber oturmalara misafirliğe falan gidilir, onlara göre erkekler kendi aralarında sanki bitkiymişcesine takılmalı, playstation falan oynamalıdırlar. Play Station'ı fazla oynayınca da "Niye bizle ilgilenmiyorsunuz?" gibi kördüğüme sokarlar.
Bu sebeptendir ki ne dostluklar, kankalıklar ne arkadaşlıkların son kullanma tarihi geçtiğinden dolayı imha olmuştur. Unutulmuştur.
Bu bekar arkadaşlar da aslında evli bir arkadaşla görüşmeyi çok tercih etmezler.
Çünkü sıkıcı bulurlar. Sebebi ise kankasının hızlı takıldığı zamanlar aklına gelip "Ya bu adam neydi, ne hale geldi?" deyip sıkıcı bulurlar.
Haaa yengeci arkadaşlar vardır. Kadınlar bunları sever.
Çünkü bu tip bekar arkadaşlar hep yengesinin tarafında olup kaleyi içten fethetmiştir.
Bunların amacı da herkes evleniyor bir ben kaldım. Şu yengenin pörtföyündeki kızlara bakayım da belki bize de güzel bir şey düşer mantığıdır.
Yengelerin haklı yanları da yok değil.
Bazı bekar arkadaşlar yengenin olmadığı ilk anda radarları açarak kızları keser ve "Mahmut şuna bak oğlum, geçti demin nasıldı ama?" gibi sözler eder evli adama.
Evli adam kem kum ederse de "Merak etme be oğlum söylemiyeceğiz tabii. Ne yani evlendin diye başka kızlara bakmak yasak mı? Çok doğal bir şey" diyerek kendi argumanlarıyla adamı yoldan çıkarır.

NE KADAR OLDU?
CNN Türk muhabiri, kendisine Bağdat'taki son durumu soran Rahmetli Mehmet Ali Birand'a "Maalesef bombardıman 15 dakika önce sona erdi" diyerek aksiyonlu haber sunmadığı için üzüleli 13 YIL OLDU

FIKRA
Bir matematikçi, bir muhasebeci ve bir ekonomist aynı işe baş vururlar.
Görüşmeci matematikçiye sorar: "İki kere iki kaç eder?" Matematikçi cevap verir: "Dört!" Görüşmeci sorar:
"Kesin dört mü?" Matematikçi kendinden emin cevaplar: "Evet, kesin dört!" Matematikçi çıkar ve ekonomist odaya girer. Bu sefer görüşmeci aynı soruyu ekonomiste yöneltir. Ekonomist yanıtlar: "Ortalama dört eder, yüzde 10 aşağıya veya yukarı oynayabilir, ama ortalama dört eder!" Ekonomist de çıkar, muhasebeci odaya girer, aynı soru ona da sorulur.
Muhasebeci ayağa kalkar, kapıyı kilitler, panjurları indirir ve görüşmeciye yaklaşarak sorar: "Kaç etsin istersiniz?"