Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 4 Aralık 2017

Sezonun en iyisi

F.BAHÇE dün sezonun en iyi futbolunu oynadı. Çok kritik bir maçta kritik bir galibiyet aldılar. Artık makasın daraldığını düşünürsek yapılacak puan kayıplarının telafisi çok daha zor.
Geçen hafta Antalya deplasmanının son bölümünde kapandığı için eleştirdiğimiz Fenerbahçe dün muhteşem oynadı. Rakibi bunalttılar ve attıkları 4 golle taraftarı da coşturdular.
Fenerbahçe'deki tek sorun İsmail ile Şener'in savunmada yaptığı zamanlama hatalarıydı.

GIULIANO HARİKAYDI
Fenerbahçe adına dün en önemli etkenlerden biri de taraftarının desteğini arkasına almasıydı.
Taraftarı ile bütünleşmiş olan bir Fenerbahçe takımı ilerleyen haftalarda daha iyi yerlere gelecektir. Sarı-Lacivertliler dün oynadığı futbol ve aldığı galibiyetle şampiyonluğun önemli adayları arasında yer aldığını da ispatlamış oldu.
Fenerbahçe maça forvetsiz çıkmasına rağmen rahat bir galibiyet aldı.
Bunda Giuliano'nun bireysel becerisi de belirleyiciydi. Brezilyalı futbolcu attığı iki golle "Ben bu takımın 10 numarasıyım" dedi. Kasımpaşa gibi ligin hücum gücü yüksek takımlarından biri karşısında alınan galibiyet camia için çok önemilydi. Üst üste 3 maçını da kazanan Fenerbahçe, ilk yarı sonuna kadar 3 final maçına daha çıkacak.
Özellikle Kanarya'nın önümüzdeki hafta Bursaspor'la deplasmanda oynayacağı maç zirve yarışındaki durumu için hayati önem taşıyor.

MAÇIN İYİSİ GIULIANO
​2
gol attı. Pasları ile takımını organize etti.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ MURILLO
Kasımpaşalı futbolcu hiçbir şey yapamadı.