Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 11 Aralık 2017

Kartal ağır yaralı

Geçtiğimiz hafta içinde Leipzig'i mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde gruptan lider çıkarak Türk futbolunda bir ilki gerçekleştiren Beşiktaş, Kayseri'de çok kritik 2 puan kaybetti. Siyah-Beyazlılar bu sezon Avrupa dönüşünde ciddi sıkıntılar yaşıyor. Geçtiğimiz hafta Galatasaray derbisinde rakibini ezen Beşiktaş'tan dün Kayseri'de eser yoktu.
Siyah-Beyazlılar rakibinin oyunun büyük bir bölümünü 10 kişi oynamasına rağmen etkili bir futbol ortaya koyamadı.
Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışındaki rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 3 puanla kapadığı haftada aldığı beraberlik takımı psikolojik olarak kötü etkileyecektir.

ÜRETKENLİK YOKTU
Siyah-Beyazlılar dün özellikle 3. bölgede üretkenlik ortaya koyamadı. Beraberlik golünü de penaltıdan bulan Beşiktaş, maça yeteri kadar motive olamadığını gösterdi.
Kartal'da birçok futbolcu dün gününde değildi. Yıldız isimlerin Şampiyonlar Ligi'nde daha istekli oynamasını anlayabiliyorum ama önümüzdeki sezon da bu arenada olabilmek için ligi zirvede bitirmek şart. Teknik direktör Şenol Güneş bir an önce futbolcuların motivasyon sorununa çözüm bulmalı. Medel ve Lens'in de bu takımda daha çok süre alması gerektiğini düşünüyorum. Kartal ilk yarının son iki haftasındaki iki maçından birinde dahi kayıp yaşarsa ikinci yarı Kartal için çok daha zor geçecektir

MAÇIN iYiSi UMUT
Tecrübeli oyuncu müthiş mücadele etti.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ OĞUZHAN
Deneyimli oyuncu çok etkisizdi.