Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 11 Aralık 2017

Eşim kuma getirdi

Selda hanım çocuğum olmuyor.
Bunu fırsat bilen kocam üzerime kuma getirdi. 'Çocuğu ben büyütecekmişim, o kadına da ayrı ev tutup ömür boyu bakacakmışız!' Sizden ve kadın okurlarınızdan destek bekliyorum; Eşime karşı kampanya açabilir miyiz? 'Boşa' demeyin, boşamam. Eşim zamanında bana okulumu bıraktırdı. Ne yapacağımı şaşırdım. Rumuz; Sevda

S.U. CEVAP; Kuma getiren kocalara karşı kampanya başlatalım ama şimdiden söyleyeyim, o 'kumalardan' da bir sürü mail gelecek.
Malumunuz 'ikinci kadın' gerçeği insanlık tarihi kadar eski.

PEKİ NE YAPACAĞIZ?
İşin en zor tarafı erkekleri değiştirmek. Ama 'evlat edinmenin en az doğurmak kadar kutsal olduğunu' kocanıza anlatabiliriz belki. Tabii 'kuma ısrarı' sadece buysa. Diğer yanda kadını bulup 'yuva yıkan insanların ömür boyu ayıplanacağını ve dışlanacağını' hatırlatmak da çözüm olabilir.

YÜREK ACISI
4 yıllık ilişkiyi bitirdik. Daha doğrusu erkek arkadaşım beni terk etti. Peşimden koşmuştu ama terk edilen ben oldum. Üstelik ortada sebep yok. Sürekli 'Neden' diye soruyorum kendime. Cevabım sadece büyük bir yürek acısı. Rumuz; Aşk

S.U. CEVAP: Gerçek şu ki, 'aşkın tek bir katili var, eskimişlik!' Gerisi hikaye. Bazen ihanet bile çifti ayırmaya yetmeyebiliyor. Bu durumda ya bizler kendimizi çarçabuk anlatıyoruz ya da erkekler için aynı kalıptan çıkmayız.
Yine de sizin mutluluğunuz için barışmanızı dilerim.