SİNAN VARDAR

SİNAN VARDAR

Tarihi 30 Ocak 2010

3 puanı almak çok önemliydi

Turkcell Süper Lig'de 19. haftanın açılış maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, klasikleşmiş bir şekilde Kırmızı-Beyazlı takıma karşı yine iki ön libero ve sakatlıktan yeni kurtulmuş Rüştü Reçber ile maça çıktı.
Özellikle ilk yarıya baktığımızda Siyah-Beyazlılar'ın oyunda üstün gibi görünmesine karşın pozisyon fakiri bir görüntü sergilediklerini söylersek yanılmış olmayız. Beşiktaş ilk yarı boyunca oyunda üstün gibi görünmesine karşın pozisyon fakiri bir görüntü çizdi. Sezon başında transfer edildiği günden bu yana adından en çok bahsedilen isimlerin başında gelen Tabata'yı dün gece özellikle izledim. Brezilyalı oyuncu, sanki çıkış yolu arıyormuş gibiydi. Pek çok klas hareket yaptı, ancak hala geçen sezondaki performansının bir hayli uzağında. Ferrari ve İbrahim Kaş'tan yoksun olarak sahaya çıkan defans hattı sırıtmadı. İbrahim Üzülmez, her zaman olduğu gibi yine takımın en gayretli isimlerinin başında geldi. Takımını ileriye taşılak için büyük çaba sarfetti.
Karşılaşmanın ilk yarısında istediği fırsatları bulamayan Antalyaspor ise ikinci yarı daha etkiliydi. Yakaladıklarını atsalar kazanmaları işten bile değildi. Ne var ki futbolun cilvesi yine kendini gösterdi. Antalya'nın etkili oynamaya başladığı dakikalarda Orhan Ak topu eliyle kesince kazanılan penaltıyı gole çeviren Bobo, ağları havalandırarak bu zorlu gecede Beşiktaş'a 3 puanı kazandırdı. Zor da olsa galibiyetle dönmek Siyah- Beyazlılar adına önemli.
Son olarak siz değerli okurlarımla kendi bireysel düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Son karar elbette Beşiktaş kongre üyelerinin. Ancak Sayın Yıldırım Demirören'le yarın gireceğimiz seçimde kazanarak çıkarsak bu yazı uzun bir süre sizlerle paylaşacağım son yazım olacak.
Görüşmek üzere...