Telafi edecek güçteyiz

Avrupa Ligi'ndeki 3. maçında ilk yenilgisini Barcelona karşısında alan Beşiktaş'ta antrenör Erman Kunter, "Kimse yenilmez değil... Bunu telafi edeceğiz" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2012 Güncelleme 27 Ekim 2012, 00:00
Telafi edecek güçteyiz

İÇİNDEKİLER

Basketbolda Avrupa Ligi D Grubu'ndaki 3. maçında Barcelona karşısında ilk yenilgisini alan Beşiktaş'ta antrenör Erman Kunter samimi ve iddialı açıklamalarda bulundu. Hiçbir takımın yenilmez olmadığını belirten Kunter, "Önemli olan yenilgileri telafi edebilmek. Biz de takım olarak bu yenilgiyi telafi edebilecek güçteyiz" dedi. Barcelona maçında özellikle ikinci yarıda savunmada istediklerini sahaya yansıtamadıklarını belirten Kunter, "Her maç aynı zamanda ders çıkarmanız gereken birer sınavdır. Barcelona maçında savunmadaki eksikliklerimizi gördük. Bunları gidereceğiz" diye konuştu.

GRUBUMUZ ZORLU!
Gruptaki şanslarını da değerlendiren Kunter, "Zorlu bir gruptayız, ama buradan çıkmak imkansız değil" ifadelerini kullandı.

JERRELLS ÇOK NET: GRUPTAN ÇIKARIZ
Siyah-Beyazlılar'ın etkili isimlerinden biri olan Jerrels, "Taraftarlarımız merak etmesin. Biz, bu gruptan çıkacağız" ifadelerini kullandı.