Almeida'ya özel ders!

Aybaba, Trabzon maçında olduğu gibi yine karşı karşıya kaçıran Almeida için "İyi niyetli bir arkadaş. İdmanda bu eksiği için çalışıyor. Zamanla bunu aşar" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2012 Güncelleme 27 Ekim 2012, 00:25
Almeida’ya özel ders!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, 3-1 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. Açıklamaları sırasında kendisine Portekizli forvet Hugo Almeida'nın karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda golü yapamaması sorulduğunda ilginç bir cevaba imza attı.

İDMANMLARDA ÇOK ÇALIŞIYOR
Aybaba, "Almeida'yı antrenmanlarda karşı karşıya pozisyonları çalıştırıyoruz. Bayağı iyi niyetli bir arkadaş. Çalışıyor, kendisini geliştiriyor. Üzerinde bir baskı hissediyor, zamanla bunu aşacaktır" diye konuştu.

MAÇ ÖNCESİNDE TEDİRGİNDİK
Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba, maçla ilgili olarak da "Talihsiz başlayan maçlar serisinde oyuncularımız biraz tedirgindi, maçı kazanamayız korkusu vardı. 2-0 öne geçtik, oyuncularımızda koruma içgüdüsü başladı ve geriye çekilmeye başladık. Oyuncularıma geri çekilme talimatı vermedim. Kendine kendilerine böyle oynadılar. 5 dakika geçsin, 10 dakika geçsin, şu skor şöyle devam etsin diye düşünüyorlar. O anda ne söylerseniz söyleyin etkili olmuyor. Sonrasında golü yedik" dedi.

BİRLİKTE HAREKET!
Aybaba takımdaki en önemli değişimin birlikte hareket etmek olduğunu da sözlerine ekledi.

HERKES BİRBİRİYLE KONUŞUYOR
Samet Aybaba, "Futbolcularım sürekli birbiriyle konuşuyor ve uyarıyor. Bu durum beni çok memnun ediyor" ifadesini kullandı

İBRAHİM TORAMAN MERSİN'E ÇOK ZOR!
Maça ön libero mevkinde başlayan İbrahim Toraman sakatlanınca 53'te yerini Necip Uysal'a bıraktı. Arka adalesinde gerilme olan İbrahim'in Mersin maçında oynaması zor.

MANU FERNANDES SAHANIN EN İYİSİYDİ
Fernandes attığı klas gol kadar futboluyla da hem Beşiktaş'ın hem de maçın en iyisiydi. Portekizli futbolcu mücadelesi ve hırsıyla takım arkadaşlarına örnek oldu.

PORTEKİZ ÇETESİ İŞ BAŞINDA
Beşiktaş'ın bu sezon rakip filelere gönderdiği 16 golün 7'si Fernandes ve Almeida'dan geldi. İkili ayrıca 5 de asiste imza attı.