Kartal'dan bayram faslı

14. dakikada Almeida ile öne geçen Aybaba'nın öğrencileri 26'da Fernandes ile farkı 2'ye çıkardı. 36'da Özer farkı 1'e indirdi. 53'te sahneye çıkan Sivok skoru belirleyince küskün taraftar bayramda takımla barıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2012 Güncelleme 27 Ekim 2012, 01:42
Kartal’dan bayram faslı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş nihayet şeytanın bacağını kırdı! 37 gündür 3 puana hasret olan Siyah-Beyazlılar ligin flaş takımlarından Kasımpaşa'yı dün gece 3-1'lik skorla geçti.

HOLOSKO'DAN GÜZEL ORTA
Beşiktaş, maçın başlama düdüğüyle birlikte Kasımpaşa'nın üzerine çöktü! 16. dakikada Slovak futbolcu Holosko'nun ortasına iyi yükselen Almeida, kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. Kartal bu golle temposunu daha da artırdı.



ALMEIDA ZORU BAŞARDI!
26. dakikada Kasımpaşa ceza sahası üzerinde seri bir şekilde 3-4 pas yapan Beşiktaş'ta topa son dokunan usta ayak Fernandes'di ve skor 2-0 oldu. Kasımpaşa yediği iki golün şokunu üzerinden atmak için rakip kaleye yüklendi. Korner atışında topu önünde bulan Özer Hurmacı ilk yarını da skorunu belirledi: 1-2. Gecenin başarılı ismi Manuel Fernandes'in 53. dakikada yaptığı ortaya Kasımpaşa kalesi önünde Sivok dokundu ve farkı 2'ye çıkardı. 80. dakikada ise Portekizli golcü Almeida imkansızı başardı! Günün başarılı isimlerinden Olcay Şahan'ın ara pasında kaleci Isaksson ile karşı karşıya kalan Portekizli golcü topu auta gönderdi. Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ederek taraftarının gönlünü Kurban Bayramı'nda almış oldu.

MAÇIN YILDIZI FERNANDES
Beşiktaş'ın Portekizlisini izleyince futboldan keyif alıyorsunuz. Attığı golün yanı sıra çok çalıştı. Kasımpaşa defansının arkasına çok güzel toplar attı. 3 puanın altında onun imzası var.

HAYAL KIRIKLIĞI KALU UCHE
Kasımpaşa'nın gol umudu dün gece uykudaydı. Nijeryalı futbolcu maalesef kalitesine yakışan bir performans sergileyemedi.