Kartal'a 3'lü müjde

Beşiktaş'ta sol kanat için Ozan, forvet için Nene öne çıkıyor. Sağ beke de 1 oyuncu takviyesi yapılarak transfer bitirilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2012 Güncelleme 31 Ekim 2012, 01:52
Kartal’a 3’lü müjde

İÇİNDEKİLER

Devre arası transfer döneminde kadrosunu takviye etmek isteyen Beşiktaş, bir forvet, bir sol kanat bir de sağ beke yapacağı transferle kadrosunu güçlendirmek istiyor. Siyah- Beyazlılar'da sol kanat için öne çıkan isim Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Ozan İpek... Deneyimli oyuncunun da Siyah- Beyazlı takıma gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Beşiktaş yöneticisi Levent Erdoğan, Ozan İpek hakkında açıklamada bulunurken, "Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın rahatsızlığı var. Kendisi iyileşince görüşmelere devam edeceğiz. Ozan'ı kadromuza katmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Bursaspor 2. Başkanı Recep Bölükbaşı da, "Ozan için gelen teklifleri değerlendirmeye alacağız" diyerek transfere açık kapı bıraktı.

FRANSA'YA ÇIKARMA VAR
Siyah-Beyazlılar'ın forvetteki öncelikli hedefi ise Fransız ekibi Paris Saint Germain'in Brezilyalı forveti Nene. Siyah-Beyazlı yöneticilerin Kasım ayı içerisinde Fransa'ya giderek pazarlık yapmaları bekleniyor. Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda bir de sağ bek alacak.

BURSA'DA KADRO DIŞI

Siyah-Beyazlılar'ın kadrosuna katmak istediği Ozan İpek, Bursaspor'da teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı. Oyuncu, A2 takımla çalışıyor.