Pop müziğin aykırı kızı Aleyna Tilki yine yaptı yapacağını! Görenler şaştı kaldı!

Pop müziğin aykırı kızı Aleyna Tilki, şımarık tavırlarıyla sık sık eleştiri topluyor. Önceki gün İstanbul'da bir AVM'de görülen Tilki, yaptığıyla yine şaşırttı. İşte Aleyna Tilki haberinin detayları ve 6 Eylül 2019 tarihli Takvim gazetesinin Saklambaç sayfalarında yer alan haberlerden derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2019 Güncelleme 06 Eylül 2019, 07:53
Pop müziğin aykırı kızı Aleyna Tilki yine yaptı yapacağını! Görenler şaştı kaldı!

İÇİNDEKİLER


SIKINTILI ALEYNA
Pop
müziğin aykırı kızı Aleyna Tilki, şımarık tavırlarıyla sık sık eleştiri topluyor. Önceki gün Zorlu AVM'ye giden popçu, karnındaki boyayla dikkat çekti. Tilki, "Evde boya yapıyordum. Sıkıldım kendime de boya sürdüm" dedi.


ÇUKUROVA HEYECANI
ATV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın ikinci sezonunun ilk görüntüleri önceki gün yayınlandı. Yakında yeniden atv izleyicisiyle buluşacak olan dizinin yeni sezon fragmanı, büyük heyecan yarattı. Merakla beklenen dizinin ikinci sezon fragmanı, sosyal medyada kısa sürede yayılıp büyük ilgi gördü. Dizinin tutkunları, fragmana sosyal medyada övgüler yağdırdı.

35 hafta boyunca saklanan en büyük sırrın, sezon finalinde açığa çıkmasının ardından dizinin takipçileri yeni sezonda Yılmaz'ın gerçekleri öğrendikten sonra ne yapacağını heyecanla bekliyor. İkinci sezonun ilk fragmanında Hünkar, Yılmaz ve Fekeli arasındaki silahlı hesaplaşma ile Demir ve Şermin'in görüntüsü yeni sezona dair ilk ipuçlarını içeriyor.


KUAFÖR KAZASI
Usta
sanatçı Nükhet Duru, önceki gün Nişantaşı City's çıkışı objektife takıldı. Elindeki yarası dikkat çeken Duru, "Harbiye konseri öncesi kuaförün kazasına kurban gittim, maşa ile elimi yaktı" diye konuştu.


5 GÜNDE KONSER
Mustafa Ceceli, önümüzdeki günlerde konserden konsere koşacak. Antalya, İzmir, Hatay, İstanbul ve Bursa'ya gidecek olan şarkıcı, 5 günde 3500 kilometre yol yapacak. Sanatçının ilk durağı 10 Eylül'de Antalya Selge Otel olacak.


KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARDI!
Bakımına
düşkün olan Bülent Ersoy, geçtiğimiz gün Emsal Doğan Güzellik Merkezi'nde rekor kırdı. Kaş microblading (kaş şekillendirme) işlemi yaptıran Diva, öncesinde yarım saat dua etti. Her bir kıl çiziminde 'Besmele' çeken sanatçının işlemi 10 saat sürdü.


FİLENİN SULTANLARI'YLA NEFES OLDU
Yeni
sezona bomba gibi bir başlangıç yapan atv'nin başarılı dizisi 'Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu'ndan alkışlık hareket... Oyuncu, A Milli Kadın voleybol takımımızın Bulgaristan'la maçını Şırnaklı genç yeteneklerle izledi. Maçı Filenin Sultanları 3-1 kazandı.


GÜNEL ABİ
Azeri şarkıcı Günel Zeynelova, önceki gün İstinyepark'taydı. Üşüttüğü için sesi kısılan şarkıcı, "Sesim Günel Abi gibi" diyerek espri yaptı. Zeynelova, ardından alışverişe devam etti.


AŞK TAM GAZ
Sosyetik
iş kadını Dilek Birgen, önceki gün sevgilisi Doğuş Aydın ile Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Yeni başlayacağı iş projesi için yoğun bir tempoda çalışan Birgen, günde 3 toplantı yaptığını söyledi.


AİLE BOYU GEZİNTİ
Cemiyet
hayatının genç çiftlerinden Nazlı ile Kaan Sert, geçtiğimiz gün Kanyon'da objektiflere yansıdı. Gina'da oğulları Ünsal ile yemeğe oturan ikili, hem yemek yedi hem de çocukları Ünsal ile dolaştı. İkili daha sonra AVM'den ayrıldı.


KOMŞU HATIRASI
Yaz tatili için eşiyle yaşadığı ABD'den Bodrum'a gelen Süreyya Yalçın, Ege turuna çıktı. Önceki gün eşiyle Mikonos'a giden ikoncan, Yunanistan tatilinde de parıltılı tarzından vazgeçmedi.


ASLAN ALIŞVERİŞİ
Okulların
açılmasına sayılı günler kala ebeveynleri de tatlı bir telaş sardı. Bunlardan biri de cemiyet hayatının gözde isimlerinden Hande Acar'dı. Büyük oğlunu önceki gün alışverişe çıkaran sosyetik güzel, oğlu Aslan'la bu paylaşımı yaptı. Hande Hanım, kısa kestirdiği saçları kadar devasa yüzükleriyle de dikkat çekti.


LEOPARLI CEYLAN
Cemiyet
hayatının genç temsilcisi Ceylan Çapa, yaz tatilini noktalayıp şehre döndü. Çapa, önceki gün Çeşme'de son yaz pozunu vermeyi ihmal etmedi. Sosyetik güzel, leopar desenli mayosu ve hasır şapkasıyla çok tarzdı.


ŞAHİN HEYECANI
Usta
sanatçı Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin, 'Mesela' şarkısını önceki gün kliplendirdi. Ümraniye platolarında çekilen klibi Bedran Güzel yönetti. Klipte Şahin'e güzel oyuncu Nilay Cafer eşlik etti.



HAYATLA DALGA GEÇIYOR
Sosyetik
fotoğrafçı Bennu Gerede'nin büyük oğlu Dilan Erkaya'nın akıllanmaya niyeti yok. Adrenalin tutkunu 19 yaşındaki delikanlı, önceki gün Riva'da azgın dalgalarla mücadele edip sörf yaptı. Erkaya, daha önce de trafikte patenle kayıp tepki çekmişti.


GEL KEYFİM GEL
Kendi gibi oyuncu eşi Anıl Altan'la geçen hafta Marmaris'teki D Maris Hotel'e giden Pelin Akil'in aklı tatilde kaldı. Güzel oyuncu, İstanbul'a dönse de lüks otelin deniz manzaralı jakuzisinde keyif çattığı anın karesini paylaştı.


SELFIE'Lİ KONSER
Popçu Hande Yener, önceki akşam 22. Altın Güvercin Festivali ve Beste Yarışması'nda sahne aldı. Şarkılarıyla herkesi coşturan Yener, hayranlarının fotoğraf isteklerini kırmadı. Başarılı sanatçı, küçük bir hayranıyla da sahnede böyle selfie yaptı.


OKULLU OLDU
Oyuncu Esra Akkaya, oğlu Can Alex'in eğitimi için İngiltere'ye yerleşti. Akkaya'nın yıllar önce Etiyopya'dan evlat edindiği 6 yaşındaki oğlu, dün de Trafalgar adlı okula başladı.


İHANETE GÜLDÜ GEÇTİ

Geçen ay kendi gibi oyuncu Kubilay Aka ile 2 buçuk yıllık aşkını noktalayan Miray Daner'den ayrılık sonrası ilk paylaşım geldi. Daner, önceki gün gülerken verdiği pozu paylaştı.
İlişkinin Kubilay Aka'nın ihaneti yüzünden bittiği dedikodularına sessiz kalan Daner, bu kareyle de dedikodulara adeta güldü geçti.


HİNT İŞİ KLİP
Sempatik şarkıcı Buray, Hindistan'dan kliple döndü. Ünlü popçu, Tac Mahal şarkısını, ilham veren şehrin sokaklarında dolaşarak etkileyici görüntülerden oluşan bir kliple taçlandırdı. Renkli görüntülere sahne olan klip, bugün müzikseverlerle buluşuyor.