Taksicinin kendisine küfür ettiğini söyleyen Demet Akalın küplere bindi! "Bulacağım seni hıyar!"

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün İstanbul'da aracıyla dışarı çıktı. İddiaya göre bir taksici trafik tıkanınca Akalın'a küfürler yağdırdı. O anları cep telefonuyla kaydeden Demet Akalın küplere bindi. İşte haberin detayları ve 11 Eylül 2019 tarihli Takvim gazetesinin Saklambaç sayfalarında yer alan haberlerden derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2019 Güncelleme 11 Eylül 2019, 07:56
Taksicinin kendisine küfür ettiğini söyleyen Demet Akalın küplere bindi! Bulacağım seni hıyar!

İÇİNDEKİLER


BULACAĞIM SENİ HIYAR
Demet Akalın, bir taksicinin kendisine küfür ettiğini söyledi. "Bulacağım seni hıyar. Delikanlıysan dursaydın" diyerek isyan etti
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün İstanbul'da aracıyla dışarı çıktı. İddiaya göre bir taksici trafik tıkanınca Akalın'a küfürler yağdırdı. O anları cep telefonuyla kaydeden Demet Akalın, "Bu taksici arkadaşlar. Trafik sıkışında kadınlara küfür etmemeyi öğreneceksiniz. Seni bulacağım. Savcılığa şikayet edeceğim. Trafiğin gitmemesine sebep ben miyim arkadaş! Yanımdan geçerken bir de küfür ediyorsun. Hıyar! Delikanlıysan dursaydın!" diyerek dert yandı..
Şarkıcı, 'Bana küfür etti' dediği taksiciyi Instagram'da ifşa etti.


VEFALI YILDIZ
Şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Tilbe, Sezen Aksu ile ortak projesi hatırlatılınca şunları söyledi: "Sezen'in babası vefat etti. Şimdilik böyle şey konuşmak doğru olmaz."


ŞAMPIYON DÖNDÜ
Uzun
süredir ekrandan uzak kalan Tolgahan Sayışman, 'Şampiyon' diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sayışman, dizide oğlunun iyileşmesi için ringlere dönen bir boksörü canlandıracak.


SÜRPRİZ MİSAFİR
ATV'dekı 'Kimse Bilmez'in yıldızı Engin Hepileri'nin önceki gün sette sürpriz misafirleri vardı. Beyza Şekerci, oğulları Can ile eşini ziyaret edip sette böyle selfie yaptı.


FLAMENKOCU ESMERSOY
Tv
programı için şimdilerde İspanya'da olan Burcu Esmersoy, önceki gün flamenko dersleri almaya başladı. Berk Suyabatmaz'dan birkaç gün önce boşanan güzel sunucu, ders öncesi renkli pozunu paylaştı.


PUFFY İLE PARK KEYFİ
Eski
aşkı Mustafa Sandal sayesinde şöhreti yakalayan Melis Sütşurup, önceki gün Boğaz'da yürüyüş yaptı. Sosyetik güzel, yorgun düşünce de köpeği Puffy ile parkta oturup dinlendi.


ALIŞVERİŞ ZAMANI
Başakşehirspor'un
teknik direktörü Okan Buruk, önceki gün eşi Nihan Buruk ile Zorlu AVM'deydi. Calvin Klein mağazasında alışveriş yapan ikili, objektiflere böyle poz verdi.


ŞIKLIĞIN UYUMLU HALİ
Sitare Kalyoncuoğlu, geçtiğimiz gün İstinyePark'taydı. Sosyetik güzel; kahverengi deri elbisesi, çantası ve aynı renk ayakkabılarıyla oldukça şıktı.


ÖZÇİVİT POZ KESTİ
Atv'de ekrana gelecek 'Diriliş Osman' dizisinin yıldızı Burak Özçivit'in marka yüzü olduğu Altınyıldız Classics, 30 Eylül'e kadar takım elbiselerinde indirim yaptı.


OYUN ZAMANI
Hakan Yılmaz'ın yönettiği ve başrolünü Ebru Cündübeyoğlu ile paylaştığı, konsepti PuCCa'ya ait olan Ölü'n Bizi Ayırana Dek adlı oyun, 15 Eylül saat 20:00'de yeniden seyirciyle buluşuyor...


UŞAK'I SALLADI
"Nerdesin"
adlı son şarkısıyla müzik listelerinde zirvedeki yerini koruyan Hande Ünsal, Uşak'ta sahneye çıktı. 15 bin kişiye şarkı söyleyen Ünsal'ın, dans şovları geceye damga vurdu.


27 EYLÜL'DE SİNEMALARDA
Büşra Pekin, Alper Kul ve Korhan Herduran, başrollerini birlikte paylaştıkları komedi filmi 'Fırıncının Karısı'nı izlemek için bir araya geldi. Merakla beklenen film 27 Eylül'de vizyona girecek.


BiR YILDIZ DAHA KAYDI
Yeşilçam'ın
usta isimlerinden 83 yaşındaki Süleyman Turan, Kadıköy'deki evinde dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılan Turan'ın cenazesi daha sonra savcılık talimatıyla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Turan'ın sevenleri, "Çok neşeli, son derece beyefendi, çocukla çocuk, büyükle büyük olan birisiydi. Herkes tarafından seviliyordu" dedi.


RİTA ORA BODRUM'DA
Dünyaca
ünlü şarkıcı Rita Ora, tatil için Türkiye'yi tercih etti. 28 yaşındaki güzel sanatçı, dün Ege'nin incisi Bodrum'a geldi. Lüks bir otele yerleşti. Denize girip, bol bol güneşlenen Ora, Instagram'da paylaştığı bu karenin altında şöyle dedi: 5 gün izinliyim, çok mutluyum!


KALBİNE ŞİMŞEK ÇAKTI
Geçtiğimiz yıl oyuncu Arda Esen'le 6 aylık aşkı biten Sema Şimşek, kalbini yeni bir ilişkiye açtı. Eski manken, önceki gün erkek arkadaşıyla el ele verdiği pozu "Değerli hissettirenim, değerlim" notuyla paylaştı.
Şimşek, aşkıyla ilgili detay vermekten kaçındı. Bu arada Şimşek'in geçtiğimiz Temmuz'da Çeşme'de el ele yakalandığı erkekle paylaşımındaki gizemli adamın aynı kişi olup olmadığı ise merak konusu...



OKUL ALIŞVERİŞİ
Oyuncu Bade İşcil, önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi. 5 yaşındaki oğlu Azur'u okula bırakıp soluğu AVM'de alan İşcil, mağazaları gezdi. Güzel oyuncu, oğlu için okul alışverişi yaptı.


ABD'DE PARLAYACAK
Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, gözünü yurt dışına dikti. Talu, geçtiğimiz günlerde Raisa-Vanessa Sason kardeşlerin New York Moda Haftası'ndaki defilesinde podyuma çıkarak herkesi büyülemişti.
22 yaşındaki genç kız, güzelliği ve kusursuz fiziğiyle yabancı ajansların dikkatini çekmeyi başardı. Talu, şu sıralar ABD'li model Kendall Jenner'ın da kayıtlı olduğu ajansla görüşme halinde...