Serdar Ortaç'tan boşanan Chloe Loughnan dünyaca ünlü o şehrin gözdesi oldu!

Popçu Serdar Ortaç'la 5 yıllık evliliği geçen ay biten Chloe Loughnan, güzelliğiyle dünyaca ünlü o şehrin gözdesi oldu. İşte haberin detayları ve 15 Eylül 2019 tarihli Takvim gazetesinin Saklambaç sayfalarında yer alan haberlerden derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2019 Güncelleme 15 Eylül 2019, 07:56
Serdar Ortaç’tan boşanan Chloe Loughnan dünyaca ünlü o şehrin gözdesi oldu!

İÇİNDEKİLER

DUBAİ'NİN GÖZDESİ
Popçu Serdar Ortaç'la 5 yıllık evliliği geçen ay biten Chloe Loughnan, güzelliğiyle Dubai'de öne çıktı. Geçtiğimiz gün ülkesi İrlanda'dan Dubai'ye giden güzel model, bikinili cesur pozuyla ülkedeki bir sosyal medya hesabında 'En İyi Mayo' kategorsinde birinci oldu.

Türk vatandaşı olmadığı için boşanınca ülkesine dönen 27 yaşındaki model, kariyerini yurt dışında sürdürüyor.


BABAYI DİŞLEDİ
Ünlü sanatçı Alişan'ın minik oğlu Burak hızla büyüyor. Alişan, geçtiğimiz gün 7 aylık oğluyla fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Sanatçı, parmağını ısıran oğluyla verdiği bu kareye "İki tane dişiyle nasıl acıtıyor be" notu düştü.


ÇEHRE ŞIKLIĞI
Güzelliği ile yıllara meydan okuyan sanatçı Nebahat Çehre, önceki gün İstinyePark'taydı. Her zamanki gibi kendine has tarzıyla dikkat çeken usta oyuncu, yine çok şıktı...


ŞÖHRET DERSİ
Başarılı
şarkıcı Gökhan Türkmen, 2015'te açtığı GTR Müzik firmasıyla genç yeteneklere fırsat tanıyor. Bugüne kadar pek çok isme destek çıkan Türkmen, önceki gün şu açıklamayı yaparak şöhret dersi verdi: "Bizim işimiz sanat. Sadece ünlü olmak isteyenlerle işim olmaz."


TİCARETE ATILDI
Bir dönem yeşil sahada fırtınalar estiren Trabzonspor'la Milli takımın eski yıldızı Hami Mandıralı ticarete atıldı. Mandıralı, Suadiye'de açtığı 'Why Not' adlı dükkanında özel bitki çayları ve tatlılar sunuyor


SIRRI KEMİK SUYU
Oğlu Efehan'a
hamileyken ilik suyu tüketen Almeda Abazi, doğumdan sonra da bu sağlık deposundan şaşmadı.
Vücut direnci ve kolajen üretimini artırmayı hedefleyen 4 aylık güzel anne, ilik suyunu sofrasından eksik etmiyor.


FOTO CEVAP
Brezilyalı model Larissa Gacemer ile spor eğitmeni eşi Burak Gacemer, önceki gün bir düğüne davetliydi. Güzel manken, karnının şiş çıktığı kareye gelen 'bebek' yorumuna ise "Hamile değilim" yanıtını verdi.


TEKLİF BEKLİYOR
Mehmet Ali Erbil'le eski eşi Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Genç kız, "Oyunculuğa sıcak bakıyorum" diye konuştu.


İŞLER BAŞLIYOR
Demet Şener
ile eşi Cenk Küpeli, önceki gün Zorlu AVM'de objektife takıldı. Yeni kuracakları moda markası için çalıştıklarını söyleyen Şener, ekledi:
"İlk etapta sosyal medya ve internet üzerinden satışlar olacak, daha sonra bir dükkan açmayı düşünüyoruz."


KUBAT'TAN YILIN GELİNİ
Başrollerini Büşra Pekin ve Alper Kul'un
paylaştığı komedi filmi 'Fırıncının Karısı', 'Yılın Gelini' şarkısıyla izleyenleri coşturacak. Sözü ve müziği Ersay Üner'e ait olan şarkıyı başarılı sanatçı Kubat seslendirdi. Kahkaha garantili film, 27 Eylül'de vizyonda.


GÜÇLÜ MESAJ
Sırp
basını aylar önce Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic ile eşi Jelena Karleusa'nın birbirlerine ihanet ettiklerini yazdı. İkilinin boşanacağını aktardı. Ancak bu süreçte şarkıcının annesi Divna, hayata gözlerini kapadı. Ayrılık ise rafa kalktı. Annesinin vefatından sonra yeni yeni kendisini toparlayan Jelena ise dün bu kareyi paylaştı. Fotoğrafın altına da şu notu yazdı; Yükselmeye kararlı bir kadından daha güçlü hiçbir güç yoktur.


ZEYNEP BASTIK'TAN EFSANE KONSER
Zorlu
Center'ın Eylül sonuna kadar devam edecek Açık Hava Konserleri'nin önceki akşam konuğu, Zeynep Bastık'tı. Son dönemde yaptığı cover çalışmalarıyla adından çokça söz ettiren şarkıcı güzel şarkıcı, 6 bin kişiyi 'Yanımda Kal' parçasıyla selamladı. Bastık, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.


SİZLERİN SAYESİNDE!
Yılların
eskitemediği usta şarkıcı Selami Şahin, geçtiğimiz gece İstmarina Jolly Joker'de sahne aldı. Geçmişten günümüze şarkılarını seslendiren Şahin, "Yıllardır Selami Şahin varsa sizler sayesinde var. Sizlerin sevgisi olmasa biz buralara kadar gelemezdik. Hepinizi çok seviyorum" diye konuştu.



SON KONUK: MİRKELAM
Grup
Gündoğarken ile Akmerkez Üçgen Teras'ta Yıldızlı Buluşmalar yoğun istek üzerine bir kez daha misafirlerle buluşacak. Müzik ve sohbet dolu yaz gecelerine İstanbullular 17 Eylül Salı akşamı Türk pop müziğinin sevilen ismi Mirkelam ile veda edecek.


FEDAKAR DİLAN
Bir
süredir ekrandan uzak kalan Dilan Çiçek Deniz, rolünün hakkını vermek için güzelliğinden vazgeçmeye razı... Güzel oyuncu geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarla profesyonelliğini konuşturdu. 24 yaşındaki Deniz, rolü için 10-15 kilo alabileceğini dile getirdi. Güzel oyuncunun bu sözleri "Fedakar Dilan" dedirtti.


ORGANİK ÖZGE
Şu sıralar işadamı Faruk Çolakoğlu ile İtalya'da olan Özge Ulusoy'un keyfine diyecek yok. Sardinya Adası'nda Çolakoğlu ile aşk tazeleyen ünlü model, dün de sıfır makyajlı haliyle selfie çekip doğal güzelliğini konuşturdu.


BARDAK ÇANAK ALIŞVERİŞİ
ATV'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin sevilen oyuncusu Oktay Kaynarca, önceki gün Akmerkez'deydi.
Alışveriş turuna çıkan Kaynarca, "Ufak tefek eksiklerim vardı. Biraz bardak, çanak aldım" dedi.
Aydın HAMZA


KISKANDIRAN POZLAR
Şarkıcı Betül Demir,
yoğun iş temposundan fırsat bulup soluğu Yunanistan'da aldı. Deniz kenarında renkli pozlar veren Demir, herkesi imrendirdi. Fanatik Galatasaray taraftarı olan şarkıcı, kırmızı bikinisiyle iltifat yağmuruna tutuldu.


HAMARAT TANRIYAR
Oyuncu İpek Tanrıyar, artık evinin kadını oldu. Nisan ayında Murat Evler ile nikah masasına oturan Tanrıyar, hamarat çıktı. Önceki gün evde tereyağı yapan güzel oyuncu, o anlarını şu sözlerle Instagram'da paylaştı:
"Tereyağı işine girdim. O bileklerle nasıl yapacaksın diyenler de oldu. Ama sonuç harika oldu." Tanrıyar'a "Marifetli İpek" yorumları yapıldı.


GÜLE GÜLE YAZ
Güzel oyuncu Alina Boz da paylaştığı bu fotoğrafla yaza veda etti. Önceki gün kayalıklar üzerinde boşluğa el sallayan Boz, pozunun altına "Güle güle yaz" notu düştü. Hayranları da Alina Boz'a "Seni özledik, ekranda buluşalım" mesajları yağdırdı.


OYUN ARKADAŞI
Başarılı oyuncu Billur Kalkavan, önceki gün tatil için gittiği Çeşme'de keyif dolu anlar yaşadı. İki sokak köpeğiyle oyunlar oynayan 56 yaşındaki Kalkavan, neşeli anlarını sosyal medyada paylaştı. Oyuncu, köpekleri sahiplendirmek için de çağrı yaparak hayvanseverliğini konuşturdu.


SÜSLÜ KENDİ
Sevilen
şarkıcı Kendi, önceki gün Didim'deki bir festivale katıldı. Yüzünü taşlar ve simlerle süsleyen sanatçı, arkadaşıyla festivalde doyasıya eğlendi.


HUZURU BULDU
Fulya zenginer, Instagram'daki renkli paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Güzel oyuncu, önceki gün deniz kenarından huzur dolu bu pozunu paylaştı.