Popçu Gülşen özgüvenini konuşturdu! Yaptığı payşlaşım olay oldu... İşte Gülşen'in makyajsız hali...

Son dönemde yüzüne yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen Gülşen, önceki gün ise Instagram'da özgüvenini konuşturdu. Sıfır makyajlı haliyle verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. İşte Gülşen'in o paylaşımı ve 10 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2019 Güncelleme 10 Ekim 2019, 07:51
Popçu Gülşen özgüvenini konuşturdu! Yaptığı payşlaşım olay oldu... İşte Gülşen’in makyajsız hali...

İÇİNDEKİLER

SIFIR MAKYAJ POZU
Son
dönemde yüzüne yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen Gülşen, önceki gün ise Instagram'da özgüvenini konuşturdu. 43 yaşındaki bir çocuk annesi popçu, sıfır makyajlı haliyle verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.


İTALYA GÜZEL GÖRDÜ
Burcu Esmersoy,
önceki akşam İtalya'ya çıkarma yaptı. Esmersoy, bir çorap markasının defilesine katıldı. 43 yaşındaki sunucu, güzelliği ve fit vücuduyla yabancı basını da büyüledi.


CANIM BENİM KLİPLENDİ
Pop müziğin efsane ismi Erol Evgin, 'Altın Düetler 2' adlı albümünde Nil Karaibrahimgil ile birlikte 'Canım Benim' isimli şarkıyı seslendirdi. Şarkının klibini, güzel popçunun eşi Serdar Erener çekti.


DAVETİN İLGİ ODAĞI
Yıllara
meydan okuyan Pınar Altuğ Atacan, önceki gün Diadermine ve Watsons'ın Ulus 29'daki davetindeydi. Davete süper mini elbisesiyle katılan 45 yaşındaki oyuncu, her zamanki tüm bakışları üzerinde topladı.


ŞARKILARIM ÖMÜRLÜK
Şarkıcı Tarık Mengüç,
önceki gün 'Küresel Isınma' adlı parçasına klip çekti. Klibin çok başarılı olduğunu söyleyen Mengüç, "Bu şarkım da günlük değil ömürlük" dedi.


MERYEM BAŞKAN
Güzel oyuncu Meryem Uzerli, bu seneki Uluslararası Asya Film Festivali'ne damga vuracak. Uzerli, 6-14 Kasım'da Los Angeles'ta düzenlenecek olan festivalin jüri başkanlığını üstlenecek. Güzel haberi önceki gün Instagram'da veren oyuncu, gurur yaşadı.


EVİM EVİM GÜZEL EVİM
Geçtiğimiz
ay Zorlu Center'a taşınan Seranay Sarıkaya, evine çabuk alıştı. Sık sık yeni evinden paylaşım yapan Sarıkaya, önceki gün de ayna önünde böyle selfie yaptı.


YAZAR OLDU
Başarılı
oyuncu Hakan Kurtaş'ın ilk öykü kitabı Defo'yu çıkardı. 16 öyküden oluşan kitabı Defo, kendini bulmak isteyenlerin hikayesi...


ÇİÇEK GİBİ EĞİTİM
Anne
ve babası öğretmen olan Dilan Çiçek Deniz, eğitimciler için kolları sıvayıp Öğretmen Akademisi Vakfı ile işbirliği yaptı.
Güzel oyuncu, önceki gün de 'Öğrenen Lider Öğretmen' eğitiminde görev aldı. Deniz, eğitimde öğretmenler için konuşma yaptı.


TEKNO KAÇIŞ
Geçen
yıl dört oğluyla Endonezya'nın Bali Adası'ndan dönen Bennu Gerede, egzotik adadaki izole hayatını İstanbul'da da sürdürüyor. Sedef Adası'ndaki evinde internet ve televizyon kullanmayan sosyetik fotoğrafçı, doğayla iç içe zaman geçirerek şehrin stresinden arındığını açıkladı.


ÖPMEYE DOYAMADI
İki hafta önce işadamı Uğur Akkuş'la nikah masasına oturan Ebru Şallı'dan gülümseten paylaşım... Eski manken, önceki gün köpeğini böyle öpücüklere boğdu.


SON MODEL SİNEM
Bir ayakkabı markasının yüzü olan Sinem Kobal, önceki gün bu kareyi paylaştı. Pozlarıyla büyüleyen oyuncu, modellere taş çıkardı.


TELE KRİZ
Önceki gün Dubai'de Iphone 11 satın alan Melis Sütşurup, kötü bir sürprizle karşılaştı. Sosyetik borsacı, yasak olduğu için Facetime uygulamasının telefona yüklenmediğini fark etti. Sütşurup, bunun üzerine telefonu iade etti.


LEZİZ BULUŞMA
Başakşehirli
futbolcu Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan, önceki akşam yakın dostları Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer'le buluştu. Beyoğlu'ndaki Park Şamdan Pera'da bir araya gelen sıkı dostlar, dünya mutfağının lezzetleri ve manzara eşliğinde keyifli bir sohbete koyuldu.

Doğan SAVAŞ


2 KULAK TİLKİ
Üniversite
ve müzik çalışmaları için ABD'ye giden Aleyna Tilki, önceki gün Kaliforniya'da gezintiye çıktı. Tilki, saçlarını iki kulak yapıp çocuksu yanını gösterdi.


DOST SOHBETİ
Oyuncu Kıvanç Kasabalı'dan alkışlık hareket... Geçen ay Caddebostan'da kafe açan Kasabalı, her gün mekanının önüne gelen köpeği sahiplendi. Ünlü oyuncu, önceki gün de yeni dostuyla karşılıklı poz verdi.


BEYAZ GÜLÜŞ
Genç kuşağın başarılı oyuncularından Aybüke Pusat, önceki gün marka yüzü olduğu Signal'in davetine katıldı. Güzel oyuncu, bembeyaz gülüşüyle objektiflere böyle gülümsedi.