‘Benim için efsane’

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, Katar’ın başkenti Doha’da GQ dergisinin etkinliğine katıldı. ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisini öve öve bitiremedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2024 Güncelleme 07 Nisan 2024, 06:58
‘Benim için efsane’

İÇİNDEKİLER

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, GQ Weekend Katar etkinliğine katıldı. Atv'nin reyting rekortmeni dizileri arasında yer alan 'Sen Anlat Karadeniz' isimli dizide Nefes karakterine hayat veren oyuncu, dizi ve oynadığı karakter ile ilgili şu ifadeleri kullandı. Güzel oyuncu, "Sen Anlat Karadeniz'deki rolüm, kariyerimdeki önemli bir dönüm noktası oldu. Ve bu merdivenleri daha uzunmuş gibi hissettirdi. Zirveye ulaşmış gibi derin bir nefes alma fırsatı oldu. Sen Anlat Karadeniz benim için efsane, anlatmaya kelimeler yetmez. Aşırı keyif alarak, eğlenerek gittiğim bir set ortamıydı. Bu süreçte sabır, çalışma azmi ve öğrenme arzusu hayati önem taşıdı" dedi.

TÜRK KÜLTÜRÜNÜ TANITTIK
Diziyi öve öve bitiremeyen Helvacıoğlu şöyle konuştu: Bu hikaye, bir kadının kendi ayakları üstünde güçlü durabilme çabası. Yani hep dediğim gibi tüm dünyadaki Nefes'lerin hikayesiydi. Bu tür yapımlar, Türk televizyonunun bu evriminde önemli bir rol oynadı ve uluslararası izleyicilere Türk kültürünü ve hikayelerini tanıtmak için önemli bir platform sağladı."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN