Alexis Sanchez hamlesi

Galatasaray’ın Şilili yıldızın durumunu yakından takip ettiği ve Inter’den ayrılması halinde teklifte bulunacağı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2024 Güncelleme 01 Mayıs 2024, 07:02
Alexis Sanchez hamlesi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, transfer çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. Ara transfer döneminde Fulham'dan kiralanan Brezilyalı forvet Carlos Vinicius ile yeni sezonda devam etmeyecek olan Sarı-Kırmızılılar, Icardi'nin arkasında 2. forvet görevini üstlenecek bir ismi kadrosuna katmak istiyor.

Bu doğrultuda sezon sonunda Inter'den ayrılması beklenen Şilili forvet Alexis Sanchez'i gündemine alan Galatasaray'ın tecrübeli oyuncunun durumunu yakından takip ettiği öğrenildi. Sanchez'in takımdan ayrılması halinde oyuncu ile görüşmelere başlacağı ifade edilen Aslan'ın Sanchez'in sözleşme şartlarını sorup bir teklifte bulunacağı belirlendi. Sezon sonu Inter'le kontratı sona erecek 35 yaşındaki golcü futbolcunun yeni adresinin neresi olacağı merak konusu.

YİNE GÜNDEME GELMİŞTİ
G.Saray'ın transfer listesinde yer alan Alexis Sanchez, 2 yıl önce de Sarı-Kırmızılı takımın gündemine gelmişti. Galatasaray o dönemde de Şilili'yi çok istemiş ancak Sanchez Marsilya'ya transfer olmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN