'Aslı'nda çok mutlu!

Anne olduktan sonra kabuğuna çekilen Aslı Enver, uzun süre sonra ortaya çıktı. Hayatının tamamen değiştiğini dile getiren Enver, odak noktasının tamamen kızı Elay olduğunu söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2024 Güncelleme 01 Mayıs 2024, 07:02
’Aslı’nda çok mutlu!

İÇİNDEKİLER

Aslı Enver, iş insanı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım 2022'de nikâh masasına oturmuş, kızı Elay'ı da 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşamıştı. Anne olduktan sonra hayatı değişen Enver, önceki akşam Levent'te bir davete katıldı. Gazetecilerin, "Sizi uzun zamandır göremiyoruz. Annelik nasıl gidiyor. Hayatınızda neler değişti?" sorusuna Enver, "Güzel gidiyor. Çok güzel bir dönemdeyim. Bütün zamanımı Elay'a ayırıyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Hayatım kökünden değişti. Çünkü çok aktif çalışan biriydim. Şu anda o yıllarca çalışmanın kaymağını yiyorum diyebilirim. Çünkü bu 1-2 sene çok kıymetli. O yüzden de her anını kızımla geçirmek beni çok mutlu ediyor'' dedi.

"KIZIMLA SETLERE GİDECEĞİM"
Ekranlara döneceğinin sinyalini de veren oyuncu, "10 ay oldu. Ufak ufak mini minik bir şeyler okuyorum. Doğru zaman ve doğru proje olduğunda ekranlara döneceğim. Kızımla beraber setlere gideceğim. Diğer çalışan anneler nasıl yapıyorsa, ben de öyle yapacağım. O da bazı şeyleri öğrensin" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN