Beşiktaş'ta Rize'ye karşı galibiyet kapısını 90+7'de İngiliz stoper Joe Worrall açtı

Beşiktaş, 5’te Olawoyin’in golüyle geriye düştü. 7’de Colley, 65’te Rashica ile öne geçen Kartal’a 68’de Emirhan cevap verdi. Son sözü ise Worrall söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2024 Güncelleme 04 Mayıs 2024, 07:02
Beşiktaş’ta Rize’ye karşı galibiyet kapısını 90+7’de İngiliz stoper Joe Worrall açtı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Çaykur Rizespor'u 90+7'de attığı golle 3-2 yendi. 5. dakikada topun başına geçen Shelvey ön direğe ortasını yaptı. Emirhan topu arkaya aşırdı. Boşta kalan Olawoyin topu boş ağlara gönderdi: 0-1. 7'de Svensson'un yaptığı ortada arka direkte Necip topu indirdi ve Colley topu ağlara gönderdi: 1-1. Dakikalar 11'i gösterdiğinde Semih Kılıçsoy'un attığı gol VAR kararı sonrası iptal oldu. Hakem, VAR ile yaptığı görüşmenin ardından Salih'in çevirdiği topun oyun dışında olduğuna karar verdi.

38'de Ghezzal'ın şutu üst direkten döndü. 65'te Ghezzal'ın ortasına iyi yükselen Rashica, altıpas önünde yaptığı kafa vuruşuyla skoru 2-1'e taşıdı. 68'de Rizespor bir kez daha beraberliği yakaladı. Shelvey'in kullandığı serbest vuruşta Emirhan kafayla topu ağlara yolladı: 2-2. 86'da Cenk Tosun çalımını attı ve şutunu çekti ancak top yan ağlarda kaldı. 90+7'de Chamberlain arka direkteki Worrall'a ortasını açtı. Worrall içeri çevirmek istedi ancak savunmadan dönen top önüne düştü. İngiliz stoperin yere düşerken yaptığı vuruş çizgiyi geçince Beşiktaş, sahasında 3 puanı kaptı.

ALANYA'YA KARŞI YOKLAR
Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Semih Kılıçsoy, Çaykur Rizespor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Semih gibi Colley de Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN