Her şey mükemmeldi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 6-1'lik skorla gelen galibiyet sonrası memnuniyetini dile getirdi.:“Çok güzel goller attık. Oyun içerisinde de top ve pozisyon üstünlüğü bizdeydi. Her şeyi mükemmel yaptık. Muhteşem bir gece”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2024 Güncelleme 06 Mayıs 2024, 07:01
Her şey mükemmeldi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 6-1'lik skorla gelen galibiyet sonrası memnuniyetini dile getirdi. Tecrübeli teknik adam, "Bence baştan sona iyi başlayıp, iyi götürdüğümüz bir maçtı. Çok güzel goller attık. Oyun içerisinde de top ve pozisyon üstünlüğü bizdeydi. Her şeyi mükemmel yaptık. Averaj olarak da bizim için bu dönemler çok önemli. Fenerbahçe'yle hem puan farkını açtık hem de averajda öne geçtik. Seyircimiz yine muhteşemdi. Onların heyecanı her zaman oyunculara yansıyor. Değerli bir galibiyet. Bir sonraki maça hazırlanmaya başlayacağız oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Mükemmel bir akşam yaşadık" ifadelerini kullandı. Buruk, takımdaki arkadaşlığa vurgu yaparken, "Hep birlikte sevinmek, hep istediğimiz şey bu. 11 kişi oynayabiliyor, 5 kişi oyuna girebiliyor çünkü" dedi. Buruk, Hakim Ziyech'in performansını ise şöyle yorumladı: Maçın yıldızlarından biriydi. İçeri gittikten sonra tekrar sahaya çıktı. Hep birlikte sevinçlerini yaşadılar. Aile ortamı çok büyük keyif veriyor.

PENALTI İSYANI
Galatasaray maçın 33. dakikasında penaltı bekledi. Icardi, topa vuracağı esnada İbrahim Akdağ'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Ancak Arda Kardeşler oyunu devam ettirdi.

GOL ATMA REKORU GELDİ
Galatasaray, Sivas'ı bol golle geçerken bir rekor daha kırdı. Sarı-Kırmızılılar, iç sahada oynadığı son 35 Süper Lig maçında da en az bir gol atmayı başardı. Cimbom, bundan önce Aralık 2000-Kasım 2002 arasında (34 maç) kırdığı kulüp rekorunu yeniledi. Aslan, bu sezon Süper Lig'de 86 gol atarak taraftarlarını coşturmayı başardı.

ICARDI ARAYI AÇIYOR
Aslan'ın dünya yıldızı Mauro Icardi, gol krallığı listesinde zirvedeki yerini sağlamlaştırıyor. Haftaya 21 golle giren Mauro Icardi, Sivasspor ağlarını da 2 kez sarsarak gol sayısını 23'e çıkardı. Arjantinli yıldız, Fenerbahçeli Edin Dzeko'nun 3 gol önüne geçti. Icardi diğer kulvarlarda da 7 kez ağları sarstı. 31 yaşındaki futbolcu bu sezon toplam gol sayısını 30'a çıkartırken, 11 de asist yaptı.

MAYISLAR BİZİMDİR
Icardi: Zor bir sezon. Ekimden beri yüzde yüz değilim. Her zaman takıma yardımcı olmak istiyorum. Mayıstayız ve şampiyonluk artık yakın. Mayıslar bizimdir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN