O kupayı alacağız

Abdullah Avcı, Türkiye Kupası’ndaki Karagümrük maçı öncesi oyuncularıyla toplantı yaptı. Avcı, “Samsun maçından dersler çıkaracağız. Türkiye Kupası çok önemli. Kupayı mutlaka alacağız” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2024 Güncelleme 06 Mayıs 2024, 07:01
O kupayı alacağız

İÇİNDEKİLER

Samsunspor'a karşı aldığı yenilgi sonrası üçüncülük konumunu sağlamlaştırma konusunda avantaj kaybeden Trabzonspor, en önemli hedefi olan Ziraat Türkiye Kupası'na döndü. Teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncularıyla konuşma yaptı.

DERSLER ÇIKARMAMIZ GEREK
Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü, Karagümrük ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesi hatalardan ders çıkarmaları gerektiğine vurgu yaptı. Avcı'nın, "Hatalarımızdan mutlaka ciddi dersler çıkarmalıyız. Türkiye Kupası maçı bizim için çok önemli ve o kupayı alacağız. O yüzden daha yüksek konsantrasyon istiyorum" dediği öğrenildi. Avcı, aynı zamanda oyuncularının kalitesine de dikkati çekip, zafer sözü de istedi.

KADRODA DEĞİŞİKLİK
Abdullah Avcı'nın, bireysel hata ve oyun disiplinine bağlılık konusunda yaşanan sıkıntıların giderilmesi için yoğun mesai harcaması bekleniyor. Bireysel anlamdaki kötü performansları nedeniyle oyuncuları da uyaracak olan Fırtına'nın hocasının kupada Mendy'yi stoperde görevlendirerek başlaması ve Trezeguet ile Visca ikilisini de hücumda oynatması öngörülüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN