Atv’de dev randevu

Beşiktaş, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Ankaragücü’nü ağırlayacak. Maç ATV’den naklen yayınlanacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2024 Güncelleme 07 Mayıs 2024, 07:01
Atv’de dev randevu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bugün MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Başkent'te oynanan ve golsüz sona eren ilk karşılaşmanın rövanşında iki ekip, Tüpraş Stadı'nda saat 20.30'da karşı karşıya gelecek. Mücadele ATV'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş, 17'nci kez finale kalmak için mücadele verecek. Kartal maça tedavileri devam eden Tayfur Bingöl ve Amir Hadziahmetovic'ten yoksun çıkacak. Zaynutdinov'un da kritik maçta görev yapması beklenmiyor. Ağabeyinin cenaze törenine katılmak üzere ülkesi Gana'ya giden Daniel Amartey de bugün oynanacak karşılaşmada görev alamayacak.

KÜÇÜK VE AYDIN YÖNETECEK
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçlarını yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. Beşiktaş- Ankaragücü maçını Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Oğuzhan Çakır oldu. Karagümrük-Trabzonspor maçını ise Cihan Aydın yönetecek. Aydın'ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Hakan Yemişken yapacak. Turgut Doman da 4. hakemlik görevini üstlenecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN