Günlük burç yorumları – 19 Ocak 2019 Cumartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 19 Ocak Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 19 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 19 Ocak 2019, 08:55
Günlük burç yorumları – 19 Ocak 2019 Cumartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin.

Başkaları için üzüldüğün bir gün daha… Her ne olursa olsun özellikle kariyerin ve geçen ay bozulan ikili ilişkilerin açısından olumlu gelişmelerin yaşandığı bir gün seni bekliyor. Moral depolamaya hazır olmalısın! Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, bazı tanıtım ve reklam kampanyalarına katılabilirsin.

BOĞA

Hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirmelisiniz. Karamsarlığı bırakın ve dış dünyaya açılın.

Bugün kafanın karışıklığını işine de yansıtabilirsin. Unutkanlığın ufak sorunlar yaşamana sebep olabilir. İşinin dikkat istemesinden dolayı kendine bir an evvel çeki düzen vermen gerektiğini görmelisin. Dışardan hiçbir şeyi takmıyor gibi görünsen de iç dünyanda bazen fırtınalar kopuyor. Kafa tutmak adına ilişkilerini bu kadar yıpratmak ne kadar doğru?

İKİZLER

Kendinize özen göstermeyen boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz.

Bugün aşırı sinirli olduğun görülebilir. Küçük sorunlarla zaman kaybetmek hiç hoşuna gitmiyor. İşindeki stresli ortamın bu halinde etkisi büyük. Sinirini çevrendeki insanlardan çıkarmak yerine uzak kalman en doğrusu olacaktır. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinle bazı konularda anlaşmazlık yaşayabilirsin.

YENGEÇ

Son zamanlarda karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı rahatsız etmekte. Geçmişe sünger çekmenin vakti gelmedi mi?

İşinle ilgili ufak detaylarla uğraşman gerekebilir. İletişim gücünle yöneticilerine fikirlerini kabul ettirmek senin için hiç de zor değil. Maddiyatla ilgili çok titiz davrandığın halde gözden kaçırdığın bazı ödemeler gündeme gelecektir. Önümüzdeki günlerde hazırlanman gereken bir davet ya da organizasyon olabilir.

ASLAN

Tutkulu ve etkileyici kişiler ile karşılaşıp onlardan çok etkileneceksiniz. Gelişime açık bir yapınız var.

Bugün nedense kendini çok şanslı hissetmiyorsun. Sabah saatlerinden beri gelen haberler, iptaller, beklediğin konular ertelendiği için gergin olabilirsin. Ancak öğleden sonra biraz daha para odaklı olabilirsin. Tuttuğunu kopartman biraz da olsa rahatlamana neden olabilir. Kafandaki tereddütler karar vermeni zorlaştırıyor.

BAŞAK

Aile bireyleri ile aranızdaki ilişkiler değişebilir ve daha anlayışlı davranabilirsiniz. Alttan almakta fayda var.

Yaşadığın maddi sorunlardan dolayı aklını işlerine vermekte zorlanabilirsin. Yakınlarının harcamalarına yönelik uyarıları dikkate almadığın için pişmanlık yaşıyorsun. Keşkeleri bir tarafa bırakarak çözüm yolları üretmelisin. Ailenden gelecek teklifleri değerlendirmek seni rahatlatabilir. Eğer kendine ait bir iş yapıyorsan iş düzeninde küçük değişiklikler yapmak isteyebilirsin.

TERAZİ

Bugün arkadaşlarınız ile birlikte keyifli organizasyonlar yapabilir, çeşitli davetlere gidebilirsiniz.

Cumartesi sendromu olur mu? Olmaz ancak bugünkü sorumlulukların yüzünden elinden geleni yaparken kendini kısıtlanmış hissedeceksin. Kendi işini yapıyorsan, iş yerinde ortaklıklar ve yeni projeler üzerinde fikirlerin önem kazanabilir. İlişkisinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, sevgilinin kararlı tutumu geri adım atmana neden olabilir.

AKREP

İsteklerinizin değiştiği bir dönemdesiniz ve ideallerinizin değiştiğini hissediyorsunuz.

Bugün birçok sorunu çözmeyi kafana koyduğun için hızlı hareket edebilirsin. Olaylara bakış açını değiştirmen gereken durumlarla karşılaştığında hemen kestirip atmak yerine gözlemci olmanda yarar var. Bazen küçük sorunları olduğundan fazla büyüterek kendine sıkıntı yapıyorsun. Bu kadar kendine yüklenmenin hiçbir zaman sana yararı olmadığını artık görmelisin.

YAY

Canınız sıkıldığında yaşadığınız güzel zamanları hatırlayabilir ve sevdikleriniz ile ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

İstemediğin işi kimse sana yaptıramaz, ama sevdiğin bir iş olunca da sen kimseyi dinlemiyorsun. Bütün enerjini bugünlerde işine vermenin pek zararı olmadığını düşünürken ailenden bazı uyarılar alabilirsin. Kendine ve ailene zaman ayırman önemli olacak. Kendi işini yapıyorsan, kısa bir yurtdışı tatili planlayabilirsin.

OĞLAK

Geçtiğimiz aylarda çok çalıştınız. Tatili ertelemenin anlamı yok. Rahatlamak için buna ihtiyacınız var.

Kazançların artarken çevrendeki insanların tavırlarında değişiklikler gözlemleyebilirsin. Senin için gerçekten hayatında kimlerin yer tuttuğunu gözden geçirmelisin. Detaycı kişiliğin sayesinde kimin hangi durumlarda ne tavırlar verebileceğini önceden tahmin edebiliyorsun. Bazı korkularını dillendirmekten çekinmemelisin.

KOVA

Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülmelisiniz. Pozitif duygularınızı arttırmanız gereken önemli günlerdesiniz.

Bugünlerde yaratıcılığın ve pratikliğin ile işinde uzun zamandır beklediğin fırsatı yakalaman an meselesi. Bu fırsatı değerlendirirken heyecanlanıp telaşına yenik düşmemeye özen göstermelisin. Genel harcamalarını gözünde fazla büyütmeyecek hatta çözümler bile üretebilirsin.

BALIK

Karmaşık hayatınıza aileniz çözüm üretebilirler. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönem.

Bugün işine karşı daha tedbirli olmanda yarar var. Bazı kişilere işle ilgili düşüncelerini aktarırken bir kez daha düşünmende yarar olacaktır. Yakın gördüğün arkadaşınla ilgili bir haber biraz canını sıkabilir. Ona yardımcı olmak için imkânlarını zorlayabilirsin. Ailenin önerilerini dikkate almadan yaptığın hareketlerde pişmanlık yaşayabilirsin.