Günlük burç yorumları –16 Şubat 2019 Cumartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 16 Şubat Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 16 Şubat 2019, 09:59 Güncelleme 16 Şubat 2019, 09:59
Günlük burç yorumları –16 Şubat 2019 Cumartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Hayatınızda sürpriz gelişmeler olabilir. İstikrarlı bir tutumunuz olması için kendinize küçük hedefler koyun. Ay, bugün duygusal bir burçta hareket ediyor. Kendini gergin hissedebilirsin. Arkadaşlarınla ilişkini askıya alabilirsin.

BOĞA

Arkadaş ilişkilerinde samimiyete dikkat etmelisiniz. Dertlerinizi paylaşma isteğinden yanlış arkadaşlıklar kurmaya eğilimlisiniz. İşe başladığın günden bu yana rengini aradığının farkında mısın? Kendi işini kurmak için doğru bir alan belirleyeceksin.

İKİZLER

Duygusal boşluklarınızı dolduracak kişiler dostlarınız. Sezgilerinizi kullanarak yanınızdakilere söyleyebilirsiniz. İnsanların davranışlarına göre yön tayin eden bir kişiliğe sahip değilsin. Radikal kararlar alabilirsin.

YENGEÇ

Sosyalleşmek size iyi gelecek ve sosyal çevrenizde de artış gözlemlenebilecek. Dış dünya ile iletişiminizi iyileştireceksiniz. Yüksek güce sahipsin. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, çalışanlarının taleplerine ılımlı bakabilirsin.

ASLAN

Partnerinizle tartışırken olmayan şeyleri de varmış gibi göstermek hususunda dengeli ve dikkatli olun. Hayatının en karmaşık günlerinden geçiyorsun. Olayları büyütmek yerine biraz daha geriden bakabilirsin.

BAŞAK

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizin çabanız ile olacak. Göreceksiniz ki bazen ilk adımı atmak kötü bir fikir değildir. Bugün gökyüzünde farklı bir iletişim var. Bence bugünkü yorgunluğunu ruhen dinlenme olarak algıla!

TERAZİ

Çevrenizdeki samimi ve dengeli duruşunuzu iş ruhunuza da yansıtarak sevilen bir karakter olabilirsiniz. Kendi zihnine muhalefet ettiğin bir dönemden geçiyorsun. Düşüncelerin kendi içinde çatışabilir.

AKREP

Aşk hayatınızdaki problemleri çözmek işinize bakış açınıza da yansıdı. Hayatta sürekli kazanır konuma geçtiniz. Ay, duygusal bir burçta hareket ediyor. Çalışıyorsan, yorgunluktan işlerine odaklanamayabilirsin.

YAY

Dostluğuna güvenilir bir karakteriniz olsa da aynı duyguyu partnerinize vermek noktasında sıkıntı yaşıyorsunuz. Bugün yaşanan kırgınlıkları unutman ve insanlarla kaynaşman için ideal bir gün olabilir. Tadilat sorunlarına dikkat!

OĞLAK

İş yerinizdeki tutumu ev ruhuna yansıtmaktan kaçının. Hayat sürprizlerle dolu vebu sürprizlere açık olmalısınız. Çalışıyorsan, iş yerinde hata yapman söz konusu olabilir. Önemli anlaşmalar yapmamanda fayda olacaktır.

KOVA

Sevginizi göstermekle ilgili yaşadığınız problemleri fark ediyor olsanız da bunu çözmek için adım atmaya üşeniyorsunuz. Sosyallikten uzaklaştığını düşündüğün bugün hayatını aktif hale getirebilir, dışarda vakit geçirebilirsin.

BALIK

Aşk hayatınız olumlu gelişmeler vaad ederken öğrenmediğiniz bazı konulara vakıf olarak daha mutlu hissedeceksiniz. İnsanları teselli etme görevi sana düşebilir. Samimi olmadığın insanların gözyaşları karşısında şaşırabilirsin.