Günlük burç yorumları – 18 Şubat 2019 Pazartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 18 Şubat Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 18 Şubat 2019, 09:23 Güncelleme 18 Şubat 2019, 09:23
Günlük burç yorumları – 18 Şubat 2019 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Konu kendiniz olan birebir atışmada iki kişi arasındaki konulara müdahil olup çözmek konusunda uzmansınız. Bugün bilinçaltınızı boşaltmak zorundasınız. Sorumluluk duygusuna yakın olup da, sürekli şikayet eden yapınızı daha fazla zorlamamalısınız. İmkanlarınızı sınırlandıran kuralları kabul etmek istemiyorsunuz. Yeteneklerinizi sergilemekte yetersiz kaldığınız zaman huysuzlaşıyorsunuz.

BOĞA:

İş hayatınızda bazı noktalarda çok şikayetçi olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda belirgin farklar sizi çok zorluyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı özellikleri motivasyon gücünüzü iki katına çıkarıyor. Engellerle boğuşmak sizin tarzınız. Kendinizi ispat ettiğiniz zaman zaferinizin tadına doyum olmuyor. Bugün Ay'ın konumu, size özel dostluklar sunabilir. Duyacağınız dedikodulara aldırmamalısınız.


İKİZLER:

Aşk hayatınızdaki fikir uyuşmazlıklarında sakin kalmalısınız. Konulara düşünerek cevap verirseniz pişman olmazsınız. İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz.



YENGEÇ:

Kötü tecrübelerden dersler çıkartarak kendinize söz verdiniz. Şifacı yeteneklerinizin gelişeceği günler içerisindesiniz. Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ve yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Aklınıza koyduğunuz her şeyi başarı ile uyguluyor ve hiç kimseyle yarışmıyorsunuz. Özgün kişiliğinizi her alanda sergilerken, anlık öfkelerinize hakim olmalısınız. Severek yaptığınız her işte başarı sizi bekliyor.


ASLAN:

Kendinizi gereksiz strese sokuyorsunuz. Hastalıklara karşı savunmasız olduğunuz için meyve sebze ile takviyesi yapmalısınız. İdealleriniz çerçevesinde yaşan bir kişi olarak, bugün içsel duygularınıza daha da yoğunlaşmalı ve kendinize özel davranmalısınız. Keskin bir bakış açısı ile yorumlamanız gereken konuları atlayabilirsiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden önemli ayrıntıları kaçırabiliyorsunuz.


BAŞAK:

Tam bir toprak grubu özelliği hissettireceksiniz etrafınızdaki insanlara. Kendilerini güvende hissedecekler. Acil düşünmeniz gereken konular varken, olayların kökünde aksayan yönleri araştırıyorsunuz. Hedeflerinizden sapmayın. Bugün Ay'ın konumu, isteklerinize ısrarcı bir tutumla yaklaşacağınızı gösteriyor. Planlarınızı hızlı bir şekilde gözden geçirip fırsatları değerlendirin.



TERAZİ:

İş yerinizde ima dahi etmediğiniz şeyler siz söylemişsiniz gibi önünüze serilebilir mümkün olduğunca objektif ve sakin kalın. İlginç kişiler ilginizi çekiyor. Bugün, güç ve duygusallıktan yanasınız. Her iki duygunun zıtlaşmasını hissederken, öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle düşünce paylaşımı içinde olsanız bile, aynı dili konuşmamanız, tartışma yaratabilir.

AKREP:

Bazı konularda elinizden geleni yaptınız. Önemli olan partnerinizin olaylara bakış açısı ve tutumu. Çekilme zamanınız geldi. Olaylara soğuk bir mantıkla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Düşündüğünüz şeylerin uygulanmasının o kadar kolay olmadığını biliyorsunuz. Araştırmacı yapınızı yeniden hedeflemeli ve uygun bir planlama yapmalısınız. Aşk konusunda derin duygular içindesiniz.


YAY:

Heyecanlı yapınız gelen yavaş yardımları göremeyecek kadar hızlı akıyor olabilir. Sabır ile dengede kalın. Ani gelişen fikirler yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çevrenize belli etmeseniz bile, alıngan olduğunuz bir gün. Ayrıntılardan nefret etmenize rağmen, kişisel zaferleriniz için, detaylı çalışmak zorundasınız. Bugün, duygusallığınıza odaklanmaktan sakınmalısınız.


OĞLAK:

Çevrecilik konuları ile ilgili evren sizden yardım isteyebilir. Çocuğu olanlar bu konuları mümkün olduğunca aktarın. Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgileriniz çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşı özel duyguları olan kişiler var. Onlara kendilerini anlatma fırsatı vermelisiniz.


KOVA:

Kova erkekleri bugünlerde geçmişleriyle ilgili problemleri göz önünde bulundurarak bağlanmaktan kaçınmalar. Kazançlarınızla ilgili bir planlama içindesiniz. Kaynaklarınızı ve hedeflerinizi tespit ederken, bazı ayrıntıları görmezden gelmemelisiniz. Bugün, Ay'ın konumu, yaratıcılığınız konusunda sizi rakipsiz kılıyor. Engellerin sizi yıpratmayacağını biliyorsunuz.


BALIK:

İş yerinizde arkadaşlarınızın üzerinden bir rant sağlamamaya özen göstermelisiniz. Bu yönünüzü baskılayın. Ortak paylaşım içinde olduğunuz kişilerle iletişim içinde olacağınız bir gün. Birilerinin sizi anladığını görmek ve duygu birliği içinde olmak sizi mutlu edecek. Bugün, yakın bağ içinde olduğunuz kişilerin sizden bir takım beklentileri olacaktır. Onlara yardım etmekte tereddüt etmeyin.