Günlük burç yorumları – 22 Şubat 2019 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 22 Şubat Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 22 Şubat 2019, 09:39 Güncelleme 22 Şubat 2019, 09:39
Günlük burç yorumları – 22 Şubat 2019 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Sinirlenmeniz diğer burçlardan daha sert tepkiye neden olduğu için mümkün olduğunca stres düzeyinizi stabil tutmalısınız. Bugün enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşıt Ay düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda istediğiniz desteği veriyor. Yeni başlayan ilişkiler konusunda aceleci kararlar almamalısınız. Sürekli değişim yaşıyorsunuz. Bugün pozitif bir tutum takınman, haftayı güzel kapatmanda etkili olacak. İnsanlar sana danışmak için kapını çalabilir.


BOĞA:

Aynı konuların üzerinden defalarca geçerek farklı sonuçlar üzerine yoğun düşünme eğiliminiz var. Bunu durdurup akışta kalın. Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyor ve hırslarınızın esiri oluyorsunuz. Balık'taki Merkür duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, güçlü bir iş birliğine ihtiyacınız olacak. Doğrularını diretmekten ve kafa tutmaktan vazgeçmelisin. Senin için önemli olan konuları yüz yüze konuşmalısın.



İKİZLER:

Risk almak için en uygun zaman. Özellikle iş konularında her şey olumlu sonuçlanacak. Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Ay burcunuzda ilerlerken, düşüncelerinizde bir esneklik söz konusu. Olumsuzluk sizi karamsar yapmadığı gibi çok daha motive ediyor. Bugün kendinizi yapılanmış hissediyorsunuz. Dengeli ve tutarlı tavırların hakim olacak. Bugün hayatını etkileyecek radikal kararlar alabilirsin.


YENGEÇ:

Maddi olanaklarınızı genişletiyor ve uzun zamandır yapamadığınız bir şeyi yapabilmeye başlıyorsunuz. Bugün takıntılı konularının başında sevdikleriniz geliyor. Onların size olan davranışlarınızdan beklediğiniz karşılığı görmeyebilirsiniz. Küçük kırgınlıklarınızı içinize atmak yerine onlarla konuşmayı deneyin. Daha açık ve net olun. Bugün kimlerle konuştuğuna dikkat etmelisin. Etrafında konuştuklarını kullanacak kişiler olabilir.



ASLAN:

Sabah kalktığınızda yoğun bir yaşama isteğiyle uyanmayabilirsiniz. Harekete geçerseniz gününüz güzel geçecek. Yaşam kalitenizde, ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir güç arayışı içindesiniz. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmayın. Bugün alacağın haber, maddi konuda rahatlamanı sağlayacak. Yurt dışı ile ilgili önemli gelişmeler olabilir.


BAŞAK:

Bugünlerde sırlarınızın oluşabileceğini fark ettiniz. Aşk konularında sahipleniciliğiniz partnerinizin içini ısıtıyor. İşte iletişimin önemli olduğunu bildiğiniz halde ketum davrandığınız için, bazı düşüncelerinizi kabul ettirmiyorsunuz. Bugün kombinasyon içinde çalıştığınız kişilerden olumlu destek görmeniz sizi yukarılara taşıyacak projeler içinde olmanızı sağlayacak. İşinden memnun değilsen, gözü kara davranarak ayrılabilirsin. Alanın dışı bir sektörde çalışmayı kabul edebilirsin.



TERAZİ:

Aile hayatınızda bir şeylerin istediğiniz gibi gitmemesi dışarıdan aldığınız faz sorumluluklarla birebir bağlantılı. Bugün Ay burcunuzda ilerliyor, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. Onların yeni ve ilginç fikirleri karşısında planlarınızı farklı bir şekilde değiştirebilirsiniz. İnceleyerek ve araştırarak sonuca gitmelisiniz. Enerjinizi dengeli kullanmalısınız. Özellikle rekabete dayalı bir ortamda çalışıyorsan bugün, söylenenlere fazla kafa yormamanı öneririm.


AKREP:

Geçmişteki hatalarla yüzleşmeniz geleceğe umutla bakmanız yeni insanlarla maceralar yaşamanız için çok verimli olacak. Bugün çevresel koşullarınızı iyice analiz etmenizde fayda var. Renginize ve duygularınıza hitap eden kişilerle görüştüğünüz zaman enerjiniz çok daha güçlü oluyor. Çalışma hayatınızın temposunun yüksek olduğu bir gün içindesiniz. Günlük programa uyum sağlamayabilirsin. Sorumlulukların, istediğin gibi hareket etmeni engelleyebilir.


YAY:

Kariyer hususunda karar almak için uygun bir gün olacak. Kendinize düşünme payı bırakın ve kararınızı verin. Sıra dışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların fazla içinde bulunmak istemiyorsunuz. Ay'dan, olumlu etkiler alıyor ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz. Ayaklarınızla ilgili problemler canınızı sıkabilir. Güne oldukça ilginç fikirler ile başlayabilirsin. Yeni projeler üretebilir ve düşüncelerini arkadaşlarına anlatabilirsin.


OĞLAK:

Partnerini ailesi ile tanıştırmak isteyenler bugün için planlama yapabilir. İş konularından biraz uzaklaşmak için de iyi bir gün. Bugün, bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin. İkna kabiliyetinizi, kazançlarınızı arttırma konusunda kullanabileceğiniz bir gün. Duygusal konularda mistik davranışlar içindesiniz. Aile şirketinde çalışıyorsan, bazı bölünmelerin ve ortaklıkların bozulmaya başladığına tanıklık edeceksin.



KOVA:

Siz de aldığı sorumlulukları abartan gruplardan birisiniz. Partnerinizin sorumluluğunu tamamen üstünüze almayın. Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir. Bugün fiziksel zevkleriniz ön plana çıkacaktır. Romantik yönlerinizi ortaya koymanız sayesinde, partnerinizle olan ilişkileriniz canlanacaktır. Merkür, derin sezgilerinizin açığa çıkmasına neden olacaktır. Ay'ın konumu işleri yavaştan alma isteğini artıracaktır. Bugün gelecekle ilgili planlar konuşurken dikkatli olmalısın.


BALIK:

Kusurlarınızı abartarak kendinize acıma eğiliminde olabilirsiniz. Kusurlar, dersler alarak giderilmek için vardır. Bugün, olağanüstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Karşıt düşünceler içinde gerilim yaşamak yerine, yaratıcılığınızı vurgulayan çalışmalara yönelmeniz daha iyi olacak. Kendinize yeni kaynaklar bulmak zorunda kalabilirsiniz. Hayatla inatlaşmayı bırakmalısın. Sorumluluk almamak için bir karar vermiyorsun ama bunu yapman gerekecek.