Günlük burç yorumları – 14 Mart 2019 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 14 Mart Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 14 Mart 2019, 09:13 Güncelleme 14 Mart 2019, 09:14
Günlük burç yorumları – 14 Mart 2019 Perşembe

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Çabuk paniğe kapılabiliyorsunuz. Sakin olmak için çaba sarf etmelisiniz. Ateş elementinin etkisi ile hızlı giderken bir şeyleri kaçırabiliyorsunuz. Düşünceleriniz paylaşırken, herkesin sizi anlamasını beklemiyorsunuz. Olaylara mantıklı bir şekilde eğilmeniz, sizi farklı yapabilir fakat haberleşme konusunda ketum davranmanız, sizin için önemli açılımlara neden olacak. Mars maddi konularda destek veriyor. Kendini iyi hissettiğin bir gün. Seni ilgilendiren konulardan uzak durmak istemeyebilir, hukuki süreçle ilgili haber alabilirsin.


BOĞA

Müzikler ve filmler size sizi yansıtır. Yüksek titeşim içeren yayınların içerisinde olmakta fayda var. Uzun vadede ufkunuzun genişlediğini göreceksiniz. Mars'ın burcunuzda ilerlemesiyle değişimlerden fazla etkilenmeyecek, daha kararlı davranacaksınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Oysa, yakın zamanda yaşadığınız olumsuzluklardan almanız gereken dersler; sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeli. Ay, akşam saatlerinde boşlukta hareket etmeye başlayacak. Umudunu kestiğin iş görüşmesinden haber gelebilir.


İKİZLER

Aşk hayatınızdan beklentiniz çok yüksek olsa da bir o kadar ilgi de sizi korkutuyor. Ortayı yakalamak için içsel dengenizi sağlamanız şart. Ay burcunuzda ilerlerken, fiziksel özelliklerinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Bugün gündelik konulara hakim oluyorsun. İşleri yoluna koymanın vakti geldiğinin sende farkındasın.


YENGEÇ

Herkes sizde kendisinden bir parça bulabildiği için size çekiliyorlar. Her zaman bir tanıdık yakalama fırsatı buluyorsunuz. İçtenliğinizin meyvesini topluyorsunuz. Kendinizi daha iyi ortaya koyarken, karşı cinsin yoğun etkisi üzerinizde olacak. Bugün özlemlerinizin atağa kalkmasıyla sevdiklerinizin ne yaptığını düşünmek ve onları şımartmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili güzel değişimler söz konusu. Ay, boşluktayken özgüvenini toparlamak zor olabilir ama planladığın konuşmayı bugün yapabilirsin.


ASLAN

Tutumunuzu mümkün olduğunca sakince dengede kılmaya çalışın. İçsel dengeyi yakalarsanız daha güzel olan kapıları görme fırsatı yakalarsınız. Duygu alışverişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. Bugün kendini şanslı hissedeceksin. Bugün bir satın alma işlemi gerçekleştirmek için cesaret bulabilirsin.


BAŞAK

Bazı konularda çekingen kalabiliyorsunuz bu da potansiyelinizi görmeniz konusunda büyük engel. Kendinizi arada bir aşmakta sakınca yok, dışadönük olun. Kazançlarınızı arttırma konusunda, yaratıcılığınızı mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Bugün, duygularınızı dramatik sözcüklerle ifade ederek, kendinizi olumlu bir şekilde ortaya koyacaksınız. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeleri takip etmelisiniz. Planladığın hafta sonu tatilinin yönünü değiştirecek gelişmeler yaşayabilirsin. Bu durum canını sıkabilir.

TERAZİ

Hayata karşı verimli olabilmek için hayatın sesini dinleyin. Arada sessiz kalın ve evrenin, eş zamanlı sayıların size ne anlattığını anlamak için çaba gösterin. Ay İkizlerde ilerlerken, duygusal konularda bazı problemler söz konusu.. Partnerinizle gerilime neden olmak istemiyorsanız, olayların duygusal boyutlarında farklı nedenler aramamalısınız. Kendinizi şımartmak için gerekli her türlü doneye sahipsiniz. Karmaşık duyguların yorgunluğunu üzerinden atacaksın. Planlarını organize etmek isteyebilirsin.

AKREP

Söylemek istemedikleriniz birden ağzınızdan çıkabilir. Sonrasında dönüp kendinize neden böyle dedim diye sorabilirsiniz, kendi iç sınırınızı keşfedeceksiniz. Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu, çevrenize ispat edeceksiniz. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz. Mars karşıt evinize geçmesiyle, mesleki konularınız gündem kazanıyor. Sürdürdüğün ortaklıklar konusunda değişikliklere gidebilirsin. Yolun sonrasını yalnız yürüyebilirsin.

YAY

Etrafınızda eleme yapmanız şart görünüyor. Çok dinamik olmanıza rağmen dinamizminizi başkaları ile paylaştığınızda çok çabuk yorulabilirsibiniz. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, birliktelikleriniz hakkında duygusal gelişimler göstereceksiniz. Karşı tarafın denge konusunda yapacağı hataları, kısa sürede bertaraf etmeniz mümkün. Ortaklıklar konusunda zorlanmanız işe yarayacak. Bugün karmaşık duygulardan arınıp dikkatini işlere yöneltmek isteyebilirsin. Bu anlamda eşinden ayrı kalabilirsin.

OĞLAK

Sorumluluklarınızın farkında bir tutum sergilemek hususunda çok başarılısınız ancak eğlence ortamlarında konuşma yaparken gerilebiliyorsunuz. Aktivitelerinizin engellendiğiniz görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin dar boğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacaktır. Duygularınızı saklamak için nedeniniz olabilir ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. İsteklerinizdeki artışlar canınızı sıkmamalı. Çözümlerinle fark yaratabilir, insanların dikkatini çekebilirsin. Birisi seninle tanışmak için can atabilir.

KOVA

Sosyal yönünüz atağa geçiyor. Özellikle yalnız olan Kova'lar flörtleşerek ilerledikleri arkadaşlıklar ile çok başarılı ilişkilere yeni girişimler yapabilirler. Mars ve Uranüs aile ve yuva evinizde değişim yapmanız için birçok fırsatları sunuyor. Ani olabilecek olaylara karşı tedbirli olmalısınız. Merkür maddi konularda unuttuğunuz fırsatları kullanmanız için karşınıza çıkacak. Görüş açınızı geniş tutun. Aşk hayatını canlandıran bir enerji seninle. Eşin ya da sevgilinle aranda olan ilişkiyi güçlendirmek isteyebilirsin.

BALIK

Yorucu iş temposuna girmek üzere olduğunuzu bilerek programlı ve istikrarlı olur iseniz iş sürecinizi en verimli şekilde geçirebilirsiniz. Başarıyı kendinize hızlı çekersiniz. Bugün düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor. Bu, sizin için oldukça zor bir durum. Bugün iyi niyetinin kullanıldığına şahit olabilirsin. Gerçekleştirmek istediğin değişimlerle herkesi şaşırtabilirsin.