Günlük burç yorumları – 11 Mayıs 2019 Cumartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 11 Mayıs Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 11 Mayıs 2019, 09:34 Güncelleme 11 Mayıs 2019, 09:34
Günlük burç yorumları – 11 Mayıs 2019 Cumartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Sinirleriniz gergin olarak güne başlayabilirsiniz. Bunun geçici bir süreç olduğunu fark ederseniz kimseyi üzmeden bu sorunu giderebilirsiniz. Bencil olduğunu düşünen sevgilin, senin peşinden koşmaktan yorulduğunu söyleyebilir. Arkadaşlarınla sorun yaşayabilirsin.

Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Venüs burcunuzda ilerlerken toplumsal hayatınızı yeniden canlandırabilir. Partnerinizle birlikte yeni bir yapılanma olayına girebilirsiniz. Öfkelerinizi dengelemelisiniz.. Bazı konularda karar vermek zorunda kalabilirsiniz.

BOĞA

Sorumluluk hissetmeniz gereken bir gün olabilir. Aşk hayatınızla ilgili sorumlulukları bilerek hareket etmeniz gerekebilir ancak hazır hissetmeyebilirsiniz... Bugün farklı insanlarla tanışabilirsin. Bir yerden para bekliyorsan, gökyüzü sana güzel haberler verebilir.

Ay'ın bulunduğu konum, orijinal düşünceler içinde olduğunuzu gösteriyor. Sizi bu yönde destekleyen kişilerle birlikte olmaktan keyif alıyorsunuz. Finansla ilgili, yavaşlayan şartlar konusunda temkinli ve ölçülü gidiyorsunuz. İçsel anlamda denetleyici ve sorgulayıcı davranarak, bazı engelleri aşabilirsiniz.

İKİZLER

Bilgi alışverişlerinin verimli olduğu yerde kalmasına özen göstermelisiniz. Derin sohbetler amaçlarından saparak dedikoduya dönüşebilir. Yoğun bir gün seni bekliyor. Arkadaşlarınla buluşabilir veya aile toplantılarına katılabilirsin.

Gezegeniniz Merkür, Boğa'da ilerliyor.. Bu dönemde çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirip, enerjinizi asgariye indirmelisiniz. Yapacağınız seyahatler, kaçamak aşk ilişkilerinizle iniltili ilerleyebilir. Her şeye rağmen, karşılıklı etkileşim sonucunda yeni bir ilişkinin temelini atabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sorunlara karşı duyarlı yaklaşmalısınız.

YENGEÇ

Bugünlerde hali hazırda var olan neşeniz artabilir. Yardım severliğiniz insanların etrafınızda toplaşmasına sebebiyet vererek sizi keyiflendirebilir. Ortak ilgi alanlarını paylaştığın, fikirlerine önem verdiğin yeni insanlar hayatına girebilir.

Bu dönem, yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi regüle etme ihtiyacı duyacak ve paylaşım konusunda gizliliği tercih edeceksiniz. Görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz.

ASLAN

Mesleki konularda uzun zamandır beklediğiniz desteği görebilir ve sonunda başardım diyebilirsiniz. İşinizle mutlu olacağınız günlere giriyorsunuz. Senin için teknolojik anlamda sıkıntılı bir gün olabilir. Telefonunda ya da bilgisayarında sorunlar çıkabilir.

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır.. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Dostlukların pekişeceği ve olumlu enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Merkür Boğa'da ilerliyor.. Kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız.

BAŞAK

Bazı konularda kendinizden beklemediğiniz düzeyde cesaretli açılımlar yapabilir emin olmasanız bile insiyatif alarak gününüze devam edebilirsiniz. Özgüvenin sayesinde, etrafa yansıttığın dik duruşunla seni kıskananların hedefi haline gelebilirsin.

Fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz içinde, garip bir gizemlilik içine girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Eğer kalbinizde bir kişi varsa, partnerinizi kızdırmak istemiyorsanız temkinli davranmalısınız.

TERAZİ

Maddi kazançlarınız ve bereketinizin artacağı bir güne giriyorsunuz. Bazı alışverişlerinizi erken olduğunu hissetseniz de yapmadan duramayabilirsiniz. Davranışlarıyla kafanı karıştıran insanlarla ilgili strateji belirlemen gerektiğini fark edebilirsin.

Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Dostlarınız ve yakın çevrenizi testten geçirirken, bazılarında çevresine odaklaşacak ve gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyeceksiniz. Hormonal rahatsızlıklar ve ayaklarınızla ilgili problemler ortaya çıkarsa, hemen doktorunuza başvurmalısınız.

AKREP

Bugünlerde sizler de sinirlerinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Günü mümkün olduğunca sizi sakinleştiren müzikler dinleyerek geçirebilirsiniz. Şehir dışına çıkmak için fırsat kollayacaksın. Sevgiline fikirlerini anlatmak için büyük istek duyuyorsun.

Bugün, tavırlarınızda belirli bir inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde, güçlü gurur duygunuzla hareket ediyorsunuz. İçsel, davranışlarınız yüzünden yalnızlığı tercih edebileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Emlak işleri ile ilgili değişimler de gündeminizde olabilir. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi dinletmesini bileceksiniz.

YAY

Kendinizi dizayn etmeye niyetleneceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Bu tarz konuların istikrar gerektirdiğinin bilincinde olursanız başarılı olma ihtimaliniz yüksek olacaktır. Motivasyonunu kazanmak için uzakta olan aileni ziyaret edebilirsin. İş arkadaşlarınla anlaşmazlık yaşayabilirsin.

Yaşam enerjiniz çok güçlü. Çevrenizde orijinal olan her düşünce kafanızda fırtınalar yaratıyor. Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. . Cazibeniz dikkat çekiyor. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili derin düşünceler içindesiniz. Fırsatların söz konusu olduğu bir gün.

OĞLAK

Bugünler sizlere iş seyahatleri ve yeni aşklar getirebilir. Başarı için yapacağınız yollar, sosyalleşeceğiniz insanlar ve doğal olarak ilişkiler kapınızı çalacak. Kazançlarını artırmak ve işlerini düzenlemek istiyorsun. Hiç beklemediğin bir ödeme alacağını öğrenebilirsin.

İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişiklerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Bugün, daha çok sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız. Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacaktır. Bacak ağrılarınız olabilir.

KOVA

Sanatsal yeteneklerinizin ön plana çıkacağı bir gün. Dizayn yeteceğinizi keşfedebilir, organizasyon yeteneğinizle birleştirerek kendinizi daha da keyifli hissedebilirsiniz. Bireysel hareket etmek istediğin bir gün. Tek başına işleri yönetmek ve tek başına karar almak isteyeceksin.

Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çok çabuk görmek istiyorsunuz. Sabırsız davranmayın. Zamanı yanınıza alarak, emeklerinizin boşa gitmesine izin vermemelisiniz. Beklenen misafirlerin gelmesi sizi sevindirecek. Dostlarınızla bir arada duygusal coşkular yaşayacaksınız. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

BALIK

Sizin dışınızda gelişen olaylar ve durumlarla alakalı olarak keyifli haberler alabilirsiniz. Huzursuz hissettiğiniz konulardan arınma fırsatı edineceğiniz bir gün olabilir. Başvurduğun bir işten bugün cevap alabilirsin. Kendini ifade etmen ve kararlarını aile içinde kabul ettirmen çok önemli.

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sistemli hareket ettiğiniz müddetçe, hedeflerinizi belli bir noktada yaklaşacaksınız. İskelet sisteminizi yormamalısınız.