5 Nisan 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

5 Nisan 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 5 Nisan 2021 Pazartesi için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 5 Nisan 2021 Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 05 Nisan 2021, 08:36 Güncelleme 05 Nisan 2021, 08:45
5 Nisan 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Merkür bugün itibaren 15 gün boyunca sınırlarımızı zorlamak konusunda bizi bambaşka bir ruh haline sokmaya geliyor.

Astrogündem: Ay-Plüton kavuşumu uluslararası finans konularını gündeme taşıyacak. Küresel anlamda yapılan toplantılar hukuksal arenaya taşınacak. ABD ve Asya ülkeleri arasındaki gerilim tırmanacak.

KOÇ
21 Mart - 19 Nisan
Son zamanlarda risk alarak başarıya gidebileceğiniz bir gündesiniz ayrıca başarısızlıklarınızı da yenilgi değil tecrübe olarak kabul etmelisiniz...


BOĞA
20 Nisan - 20 Mayıs
Sürdürülebilir olmasını istediğiniz konularda adım atmak için uygun bir gün. Ayrıca yine bir süredir sabrettiğiniz şeylerle alakalı yeni gelişmeler olabilir.

İKİZLER
21 Mayıs - 21 Haziran
Özellikle işyerinizde çatışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma ortamınızda oluşacak gerginlikler sizin de ruh halinizi olumsuz yönde etkileyebilir.

YENGEÇ
22 Haziran - 22 Temmuz
Bazı istekleriniz partnerinizle ters düşmenize sebep olabilir ancak bilmelisiniz ki anlayış ve sevgi sizi içinde bulunacağınız her durumdan kurtaracaktır.

ASLAN
23 Temmuz - 22 Ağustos
Aşk ilişkinizdeki dengeyi partnerinizin bozduğunu görmek sizi rahatsız etse de olaylara daha geniş çerçeveden bakabileceksiniz.

BAŞAK
23 Ağustos - 22 Eylül
Kendinizi hazır hissettiğiniz başarılara kalbinizi açma cesareti gösterin. Aynı zamanda ticaret ile uğraşan Başak'lar yeni gelir kapıları elde edebilirler.


TERAZİ
23 Eylül - 22 Ekim
Yaratıcı ruhunuzun etkisini hissettirmesi girişimlerinizde yardımcı olacak. İkili ilişkilerinizde sert tutum sergilemek yerine dinlemeye özen göstermelisiniz.

AKREP
23 Ekim - 21 Kasım
Başarılarınız hususunda gerileme yaşamak istemiyorsanız etrafınınızdaki kişiler ile tartışmaktan kaçınmalısınız. Gününüz enerjik geçebilir.

YAY
22 Kasım - 21 Aralık
Duygularınız daha yoğun hissedilir olabilir. Bugünlerde stres odaklı sağlıksız beslenmeye karşı önleminizi almanız gerekmekte.

OĞLAK
22 Aralık - 19 Ocak
İş yerinizde olabilecek bazı aksilikler neticesinde tüm sorumluluk size yüklenilebilir. Alıngan olmamaya özen göstermelisiniz.

KOVA
20 Ocak - 18 Şubat
İş hususunda başarılarınızın görmezden gelinmesi gerginleşmenize sebep olabilir ancak denemeye devam edin.

BALIK
19 Şubat - 20 Mart
Duygusal açıdan hazır olmadığınız konuşmalar içerisinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz iş yerinizde rakiplerinizle tartışmaktan kaçınmalısınız.