12 Temmuz 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

12 Temmuz 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları... Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 12 Temmuz 2021 Pazartesi için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 12 Temmuz 2021 Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2021, 08:33 Güncelleme 13 Temmuz 2021, 08:41
12 Temmuz 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Merkür-Jüpiter 120'liği sosyal medya uygulamalarındaki değişimlerin bir sonu olmadığını bizlere gösterecek. 4 Eylül 1998 kuruluşlu Ay burcu Kova olan Google, Covid'i de yönetecek.

KOÇ: ARAŞTIRMA içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz.
Yeni işinizdeki ortam çok önemli.


BOĞA: BUGÜN heyecanlarınıza neden olacak özel ilişkilerin karşınıza çıkması sizi düşünmeye sevk edebilir. Çünkü yeni bir başlangıç için uygun günlerde değilsiniz. Topluluklarda tedbiri elden bırakmamalısınız.



İKİZLER: TARTIŞMALARIN ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalmalısınız.
Bu günlerde agresif davranmanıza neden olacak koşullar sizi tahrik edecek.
Özel duygularınız sizin için önemli.



YENGEÇ: BUGÜN Ay'ın konumu, felsefi anlamda yoğun düşüncelere neden olurken, çevrenizi güzelleştirmek adına çalışmalar yapacaksınız. Aşk yaşamınızda fiziksel olarak etkileyici olmak istiyorsunuz.



ASLAN: BUGÜN sosyal yaşamınızda oldukça romantik davranacaksınız. Ortamlarda dikkat çekecek ve katıldığınız toplantılarda öncelikle, sağduyulu davranışlarınızla karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.



BAŞAK: İNANDIĞINIZ konularda taviz vermeyeceksiniz.
Planlarınızı uygularken; kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız.
Çevrenizde size karşı çıkanlara yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız.



TERAZİ: YAKIN ilişkiler, komşular ve iletişim konuları gündeme gelirken aile ve yuva ile ilgili konularda daha ilgili olacaksınız.
Enerjinizi ve vaktinizi yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız.

AKREP: ENERJİNİZİN yüksekliğine ve yoğunluğuna diyecek yok. Maddi konularda olağanüstü çabalarınızın karşılığını alacaksınız.
Bazılarınız, yakın dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeminde.



YAY: KÜÇÜK kaçamaklar sizi oyalasa da; sonu gelmeyecek maceralarla sorun yaşamak istemiyorsanız, ortamlarda oto kontrol sisteminizi tetikte tutmalısınız. Bazı eleştirilere maruz kalmanız sizi üzebilir.



OĞLAK: SİZİN en büyük enerjiniz hayata hırslı bakmanız. Harekete geçmeden önce sıkı düşünüp hareket edersiniz. Düşünce mekanizmanız daha da, hız kazanabilir.
İş hedeflerinizi yükseltmek istiyorsunuz.



KOVA: BAŞKALARININ davranışları altında sahte bir sevgi gösterisi olabilir. Olayların analizini yapacak kadar sezginizin yüksek olduğunu biliyor ve çevrenize bu özelliğinizi hissettirmek istemiyorsunuz.



BALIK: DUYGUSAL coşkularınız yine ön planda.
İlişkinizi abartmak adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız partnerleriniz için olumlu çabalar içinde olacaksınız.
Eski dostlarınız gündemde olacaktır.