1 Ekim 2021 Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

1 Ekim 2021 Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları... Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 1 Ekim 2021 Cuma için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 1 Ekim 2021 Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 01 Ekim 2021, 09:04 Güncelleme 01 Ekim 2021, 09:04
1 Ekim 2021 Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Merkür-Plüton 90'lığı, 6 Aralık 1922'de Venüs Retrosu'nda kurulan Birleşik Krallığın kulislerine kulak vermemiz gerektiğini bizlere hatırlatacak. Bağımsızlık, özerklik ve Fransa ile olan bazı anlaşmazlıklar önümüzdeki ayların ana konusu olacak. Merkür Retrosu'nda kurulan Çin'in 72 yıl önce bugün kurmuş olduğu cumhuriyetin kutlamalarına Doğu Türkistan tarafından yapılacak protestolar bütün dünyada eş zamanlı bir şekilde ses getirecek. Ülkemizde ise gündem hızlanıyor.

KOÇ
İnsanlarla iş birliğinde bulunmak size keyif verirken onların üzerinde üstünlük kurmamaya çalışın. Bazı kişilerle ortak hedef sürdürmeyi tercih edebilirsiniz.

BOĞA
Aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir, bitişler ve başlangıçlar hususunda kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz.

İKİZLER
Bağışıklık histeminiz düşebilir ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara daha kolay kapılabilirsiniz bu yüzden kendinize çok dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

YENGEÇ
Bir işi ya da bir ilişkiyi büyütüp güzelleştirmek için gösterdiğiniz çabaya değdiğini görerek daha da verimli olmaya hevesli olabilirsiniz.

ASLAN
Hayatınızdaki eksiklikleri tamamlamak için çaba gösterebilirsiniz. Düşünerek hareket edeceğiniz için aldığınız kararlardan dönmek zorunda kalmayabilirsiniz.

BAŞAK
Bugünlerde aşk ilişkilerinizde fevri çıkışlar yapmamaya ve ani kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Güleryüzünüz neşe saçacak.

TERAZİ
Bugünlerde kendinizi her konuda verimli hissedebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde özellikle küskünlükleri bitirmek için uygun bir gündesiniz.

AKREP
Desteklenmediğinizi hissedebilir, desteği dışarıdan arayabilirsiniz. Aradığınız çözüm ve potansiyelin sadece sizde olduğunu hep hatırlamanız oldukça önemli.

YAY
Özellikle de vücudunuza gereken özeni göstermeniz çok önemli olacaktır. İş ve diğer her konuyu 2. plana atıp sağlığınızı önemsemelisiniz.

OĞLAK
Özellikle partnerinizle sert tartışmalar yaşanmaması açısından bir probleminiz olduğunda sakin bir üslupla konuşmalısınız.

KOVA
Bugünlerde yapmak istediklerinize hevesinizi ve cesaretinizi toplayabilirsiniz ancak aile ilişkileri hususunda dikkatli olmanız önemli olacak.

BALIK
Bugünlerde bazı konularda zorlansanız da zorlukların üstesinden gelebildiğinizi görmek sizi epey cesaretlendirebilir.