9 Ekim 2021 Cumartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

9 Ekim 2021 Cumartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları... Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 9 Ekim 2021 Cumartesi için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 9 Ekim 2021 Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 09 Ekim 2021, 08:46 Güncelleme 09 Ekim 2021, 08:46
9 Ekim 2021 Cumartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Güneş, geri giden Merkür ile kavuşuyor. Kripto para alım satım platformlarında ani krizler yaşanabilir. Ülkemizde de rağbet gören sanal para ekonomisi sancılı bir süreçten geçebilir.

KOÇ
Kendinizi iyi hissettiğiniz ve kusurlarınızı kolaylıkla düzeltebildiğiniz, kendinizi geliştirebildiğiniz bir gündesiniz.

BOĞA
Bünyenizi yorgun düşürecek bir yaşam anlayışı benimsemenizle beraber soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara direnciniz kırılabilir.

İKİZLER
İçe dönük bir tutum sergilediğinizin farkına varmalısınız. Aşk hayatınızda bir şeyleri yoluna koymak için daha çok çaba göstermeniz gerekebilir.

YENGEÇ
Aşk konusunda kendinizi çokça ifade etmek istemeyebilir, bir şeyleri partnerinizin kendisinin anlamasını bekleyebilirsiniz.

ASLAN
Karakteristik özelliklerinizi ön plana koyabilirsiniz ancak baskılamak yerine orta yolu bulmaya çalışmak ilişkinizi daha sürdürülebilir kılar.

BAŞAK
Son zamanlarda mesleki konularda yeniliklere açık olmanızda fayda var. Aşk hayatınızda oldukça verimli bir süreçten geçebilirsiniz.

TERAZİ
Partnerinizle ya da yeni birileri ile ilgilenme fırsatı yakalayabilirsiniz. İş konusunda özellikle sunum gibi konularda başarılı olabilirsiniz.

AKREP
Kendinizi sosyal hissettiğiniz ve sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz.
Ayrıca kişisel bakım için de akşam saatleri oldukça uygun.

YAY
Zamanlama konusunda bugün çok başarılı olabilir, her işinize tam zamanında yetişebilirsiniz.
Günün planı sezgilerinizle uyumlu bir şekilde gidebilir.

OĞLAK
Mesleki konularda duygularınızla mantığınızı denk düşürmeye çalışırken çok fazla düşünerek adım attığınızı fark edebilirsiniz.

KOVA
Akşam saatleri evinizle ilgilenmek için oldukça uygun olacak. Tadilat ya da dekora dair değiştirmek istediklerinizi değiştirebilirsiniz.

BALIK
Aşk hayatınızda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.
Özellikle karşınızdaki kişiyi dinlemeye ve anlamaya çalışmanız sizin için önemli olacaktır.