Son dakika... ABD'de silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Son dakika... ABD'de bir eğlence merkezinde etrafa rastgele ateş açıldı. Saldırıda 4 kişinin öldüğü 10 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Şüphelinin de olay yerinde öldürüldüğü açıklandı. Soruşturma sürerken, olay yeri yakınlarına giriş ve çıkışlar kapatıldı

Giriş Tarihi 26 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 26 Ağustos 2018, 23:22
Son dakika... ABD’de silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralılar var

İÇİNDEKİLER

ABD'de bir eğlence merkezinde etrafa rastgele ateş açıldı. Saldırı Florida bilgisayar oyunu turnuvasının yapıldığı bir merkezde düzenlendi.

Saldırıda 4 kişinin öldüğü 10 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Öte yandan şüphelinin olay yerinde öldürüldüğünü açıklandı.

Jacksonville polisi bölgenin güvenli olmadığını belirterek vatandaşlara uzak durması yönünde çağrıda bulundu. Polis, saldırgan olduğundan şüphelenilen bir kişinin ölü ele geçirildiğini, olay yerinde ikinci bir saldırganın olup olmadığının bilinmediğini açıkladı.

İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER:

Polis sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ayrıca bölgede saklanan çok sayıda insana ulaştıklarını belirterek, saklanmaya devam eden kişilerin 911'i arayarak saklandıkları yeri kendilerine iletmelerini istedi.

Yetkililer, olay yerine çok sayıda ambulansın yanı sıra itfaiye ve polis sevk edildiğini, bölgedeki tüm bağlantı yollarının araç ve yaya trafiğine kapatıldığını da açıkladı.

Saldırganın ise fotoğraftaki kişi olduğu öğrenildi.