Gizli servis

ABD Başkanı Donald Trump iyice korku çemberinin içinde kaldı. Bu yüzden sadece bir gizli servis ajanının getirdiği yemeği yemeye başladı. Güvendiği ikinci isim ise eşi Melania Trump’tı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2018 Güncelleme 13 Eylül 2018, 02:01
Gizli servis

İÇİNDEKİLER

Amerikalı gazeteci Bob Woodward (75), 1974 yılında Watergate skandalını ortaya çıkardı. Bu yüzden dönemin ABD Başkanı Richard Nixon, istifa etmek zorunda kaldı. Woodward şimdi de Trump'ı hedef aldı. Ünlü gazetecinin ABD Başkanı Donald Trump hakkında yazdığı Türkçe 'Korku' isimli kitabı 11 Eylül tarihinde piyasaya çıktı. Kitapta, Trump'ın Beyaz Saray'da kimseye güveninin kalmadığı anlatıldı. Hatta bu yüzden Trump sadece bir gizli servis elemanının getirdiği yemeği yemeye başladı. Trump'ın güvendiği diğer ismin ise eşi Melania olduğu vurgulandı.

MEKTUP GERİLİMİ
Öte yandan Donald Trump Jr., Beyaz Saray'dan gönderilen imzasız mektubun güven sorununa yol açtığını açıkladı. Donald Trump Jr, "Babam çevresinden çok korkuyor. Herkese şüpheci yaklaşıyor. Güvendiği isimler var fakat olmasını istediğimden çok daha az" ifadesini kullandı.



TRUMP
ÇILDIRDI
ABD Başkanı Donald Trump, yeni bir başkanlık kararnamesi daha imzaladı. Trump, ABD seçimlerine müdahale eden Rusya, Çin, Kuzey Kore ve İran'daki kuruluşlara ve kişilere yaptırım uygulanmasına karar verdi.

BAŞKASINDAN YİYİP İÇMİYOR
Trump, zehirlenme korkusu yaşıyor. Bu nedenle sadece eşi Melania ile bir ajanın getirdiği yemekleri yiyor. Fast food'dan ise vazgeçmiyor.

UTANILACAK BİR DURUM...
Donald Trump Jr, babasının içinde bulunduğu durumu şöyle yorumladı: ABD başkanının bu halde olması utanılacak bir durum.