Türk prensesler

Kraliçe’nin torunu, tahtın sekizinci varisi Prenses Eugenie’nin düğününe Türk asıllı Aida Williams damga vurdu. Törenin en ilgi gören çocuğu da Aida’nın kızı Theodora oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2018 Güncelleme 14 Ekim 2018, 02:05
Türk prensesler

İÇİNDEKİLER



İngiliz
kraliyeti kızı Princess Eugenie, Jack Brookbank ile dünyaevine girdi. Eugenie, gelinliği ile dikkatleri üzerine çekti. Bu kıyafeti Peter Pilotto ve Christopher De Vos'un dizayn ettiği öğrenildi. Liv Tyler, Naomi Campbell, Demi Moore, Robbie Williams gibi ünlü isimlerin olduğu düğünün yıldızı ise Robbie Williams'ın Türk asıllı eşi Aida ve çiftin kızları Theodora oldu. Aida Williams şıklığıyla törenin parlayan ismiydi.


Altı yaşındaki Theodora ise gelinin çiçeğini taşıyan çocukların arasında sevimliliğiyle sıyrıldı. Kate Middleton ve Prens Williams'ın çocukları George ile Cholotte'nin de bulunduğu çocuklar içinde öne çıkan Theodora, özellikle gelinin annesi Sarah Ferguson'u kraliçe zannetmesiyle konukları güldürdü. Ferguson'a "Sen kraliçe misin" diye soran küçük kız "Hayır" cevabını alınca "O zaman prensessin" diyerek Sarah'ın kalbini çaldı.


DELİKANLI!
Tabanı delinen ve topuk kısmı paramparça olan ayakkabı için sosyal medyada "Harry'nin ayakkabı alacak parası yok" ya da "Adam bu kadar mı cimri olur" yorumları yapıldı.

Kraliyet düğününün en çok konuşulan konularından biri de Prens Harry'nin ayakkabılarıydı. Prens Harry'nin bu yılın Ağustos ayında yakın arkadaşları Daisy Jenks ile Charlie Van Straubenzee'nin düğününde ve daha önce cinayet kurbanı Stephen Lawrence'ın 25'inci ölüm yıldönümünde giydiği ayakkabıları yine ayağındaydı.


York Prensesi Eugenie, düğün töreni sonrası eşi Jack Brooksbank ile Aston Martin DB10'a binerek Windsor Sarayı'na geçti.