Son dakika: Sky News'ten 'Kaşıkçı'nın cesedi bulundu' iddiası!

İngiliz Sky News'in haberine göre, Kaşıkçı'ya ait vücut parçaları bulundu. Kaşıkçı'nın yüzünün tanınmaz hale getirilmeye çalışıldığı öne sürüldü. İstanbul Emniyeti Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin bulunduğu iddialarını yalanladı.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 23 Ekim 2018, 17:12
Son dakika: Sky News’ten ’Kaşıkçı’nın cesedi bulundu’ iddiası!

İÇİNDEKİLER

İngiliz haber sitesi Sky News, Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldükten sonra vücudu parçalara ayrıldı ve yüzü tanınmaz şekilde tahrip edildiğini iddia etti. Haber sitesinin Kaşıkçı'nın cesedine konsolosluk bahçesinde rastlandığı iddiası hakkında yeni bir açıklama geldi. İstanbul Emniyeti, Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin bulunduğu iddialarını yalanladı.

CEMAL KAŞIKÇI'NIN CESEDİ BULUNDU MU?

İngiliz Sky News haber sitesi, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cansız bedeninin bir kısmının konsolosun evinin bahçesinde bulunduğunu duyurdu. Bu iddialarla ilgili İstanbul Emniyet'inden yalanlama geldi.

İDDİA YALANLANDI

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Suudi gazetecinin öldürüldüğü Suudi kaynakları tarafından açıklanmıştı. İngiliz haber sitesi Sky News, Kaşıkçı olayı ile ilgili yeni bir iddia gündeme getirdi. İngiliz basını, Kaşıkçı'nın cansız bedeninin parçalara ayrıldığının ve vücut parçalarının Suudi konsolosun evinin bahçesinde bulunduğunu iddia etmişti.

İstanbul Emniyeti, İngiliz haber sitesinin Türk kaynaklara dayandırdığı o haberi yalanladı.