ABD'nin desteklediği Soros'un örgütlediği sarı yelekliler AB başkentlerini ateşe verdi

ABD, Avrupa Ordusu kurulması fikrine sert tepki gösterdi. AB'yi hedef seçti. Soros'un örgütlediği sarı yelekliler de başkentleri ateşe verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2018 Güncelleme 10 Aralık 2018, 07:59
ABD’nin desteklediği Soros’un örgütlediği sarı yelekliler AB başkentlerini ateşe verdi

İÇİNDEKİLER




Avrupa, NATO'ya karşı kendi ordusunu kurmaya kalktı. Trump, tehdit yağdırdı. Soros'un Sarı Yelekliler'i de Paris'i yaktı, yıktı. Eylemler kısa sürede tüm Avrupa'ya yayıldı.
Belçika'da Flaman partisi N-VA, koalisyondan çıktı. İtalyan faşistleri, isyan bayrağı açtı. Londra'da "Biz Avrupalı değiliz" yürüyüşü yapıldı. Avrupa Birliği, temelinden sarsıldı.



ABD, Avrupa Ordusu'ndan bahseden Fransa'ya düşman kesildi. Açık Toplum Vakfı'nın kurucusu George Soros, bu kez Fransa'da kaosu tetikledi. Bahane ise artan akaryakıt vergileriydi. Soros'un finanse ettiği Sarı Yelekliler, isyan bayrağını çekti! 17 Kasım'dan beri protesto gösterileri düzenleyen göstericiler, ülkeyi adeta savaş alanına çevirdi. Göstericiler polis ve askerle karşı karşıya geldi. Binlerce kişi gözaltına alınırken, Sarı Yelekliler'in öfkesi dinmedi. Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, vergi artışlarını erteledi. Ancak göstericileri ikna edemedi. Hükümet harekete geçti.


ZARAR ÇOK BÜYÜK
Macron'un özür dileyip daha fazla vergi indirimi yapacağı iddia edildi. Ama bu da Fransa'daki gösterileri durdurmaya yetmedi. Paris'in ünlü Şanzelize Caddesi'ndeki Fransız mağazaları yağmalayan Sarı Yelekliler, bu kez Bordeaux şehrine geçti. Buradaki mağazaları yağmalayan ve vitrin camlarını yerle bir eden Sarı Yelekliler, son olarak dünyaca ünlü Apple, Starbucks ve GAP gibi çok sayıda işletmeye baskın düzenledi. İşletmelerdeki tüm ürünleri çalan göstericiler, izlerini kaybettirdi. Yağmalanan mağazalarda milyonlarca dolarlık zarar olduğu bildirildi.



Göstericiler tarafından yağmalanan Starbucks, bomboş kaldı.


GAP mağazası da göstericilerin hedefindeydi.


APPLE'I TALAN ETTİLER
Sarı Yelekliler, Apple mağazasını bastı. Göstericiler tüm bilgisayarları ve telefonları çalıp kaçtı.


İNGİLTERE DE KARIŞTI
Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi de dün Londra sokaklarına indi. Hem Brexit isteyen Theresa May'i hem de Brexit karşıtlarını protesto eden göstericiler "Biz Avrupalı değiliz. Bağımsız İngiltere istiyoruz" diyerek yürüyüş yaptı. Göstericilerin bir kısmının Donald Trump tişörtü giymesi de dikkat çekti.


İTALYA AYAKTA
İtalya'da Haziran'dan bu yana sistem karşıtı 5 Yıldız Hareketi ile koalisyon hükümetinde yer alan Lig Partisi, İslam ve Avrupa karşıtı görüşlerini başkent Roma'da tekrarladı. Aşırı sağcı Lig Partisi'nin lideri Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Matteo Salvini de gösteriye katıldı.


HEPSİBURADA:ÖNLEMLER ALINDI
Hepsiburada. com, platformlarında sanal mağaza açan işletmelerce satışa sunulan reflektörlü sarı yelekler üzerinden gelen eleştirilerle ilgili açıklama yaptı: "Markamızı odağına alan, gerçekle bağdaşmayan siyasi gündem içerikli paylaşımların yapılması bizi derinden üzmüştür. Yaptığımız incelemelerde, e-ticaret platformumuzdaki sarı yelek satışlarının ortalama yıllık satışların üzerinde olmadığı, satış adetlerinde dönemsel sıçrama bulunmadığı tespit edilmiştir. Platformumuzda satış yapan işletmeler, pazarlama ve stok stratejilerine göre satışa sundukları ürünlerin fiyat ve indirimlerini kendi inisiyatifleri dahilinde belirlemektedirler, bununla birlikte toplumsal hassasiyetler dikkate alınarak söz konusu sanal mağazalar ile ilgili gerekli önlemler tarafımızca alınmıştır. Hepsiburada olarak, 15.000'in üzerindeki küçük, orta, büyük ölçekli firmalarımız ile el ele, müşterilerimiz ve ülkemiz için fayda sağlayan çalışmalarımıza tüm gayretimizle devam edeceğimizi kamuoyu ile paylaşmak isteriz."