Bulunmaz Hint düğünü: Isha Ambani ve Anand Piramal evlendi!

Dünyanın en zengin 19. kişisi olan Hintli işadamı Mukesh Ambani, kızı için görkemli bir düğün yaptı. Sahneye Beyonce çıktı. Konuklar 100 uçakla taşındı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Aralık 2018 Güncelleme 12 Aralık 2018, 07:59
Bulunmaz Hint düğünü: Isha Ambani ve Anand Piramal evlendi!

İÇİNDEKİLER

Hintli işadamı Mukesh Ambani, 47 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 19'uncu kişisi ilan edildi. Petrokimya milyarderi Ambani'nin kızı Isha Ambani (27), Hindistan'ın en zenginlerinden biri olan Ajay Piramal'ın oğlu Anand Piramal ile evlendi. Udaipur'da hafta sonu Kent Sarayı'nda başlayan düğün, ihtişamıyla büyüledi. Konukların düğün programını takip edebilmeleri için özel bir akıllı telefon uygulaması geliştirildi. Düğün adete yıldızlar geçidiydi. Düğüne eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim ve Bollywood yıldızları akın etti.



ABD'li pop kraliçesi Beyonce ise düğünde konser verdi. Güzel şarkıcı, Hint geleneklerini yansıtan 3 özel kostüm giydi. Beyonce'un sahneye çıkmak için aldığı ücret gizlendi. Dünyanın en pahalısı olduğu konuşulan düğüne davetlilerin 100 uçakla taşındığı öğrenildi.



Dünyanın en pahalı düğünü, Çarşamba günü yapılacak törenle sona erecek.