İngiltere’de Coronavirüs vakaları çoğaldı, Boris Johnson bir kamyon tuvalet kağıdı stokladı!

İngiltere’de Coronavirüs vakaları çoğaldı. Başbakan Boris Johnson, bir kamyon dolusu tuvalet kağıdı stokladı. Ada basını, "Tuvalet kağıdı hırsızı Boris" diye manşet attı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2020 Güncelleme 22 Mart 2020, 07:00
İngiltere’de Coronavirüs vakaları çoğaldı, Boris Johnson bir kamyon tuvalet kağıdı stokladı!

İÇİNDEKİLER



Çin'de
ortaya çıkan Coronavirüs, tüm dünyaya yayıldı. Salgın Avrupa'yı da sardı. Virüs, başta İtalya ve İspanya olmak üzere birçok ülkede binlerce can aldı. İngiltere ise başka virüsü umursamadı, yayılmasını sağladı. Hükümetin bu politikası büyük tepki topladı. Bunu üzerine restoran, bar, kafe, sinema ve tiyatrolar kapatıldı. Ada'da Coronavirüsten ölüm sayısı 137'ye çıktı.


Başbakan Boris Johnson'ın ise derdi başkaydı. Bir kamyon dolusu tuvalet kağıdı stokladı. İngiltere basını, "Tuvalet kağıdı hırsızı Boris" diye manşet attı.


GÖREVİ DEVRETTİ!
İngiltere'de Coronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı çoğaldı. Ada'da panik başladı. 93 yaşındaki Kraliçe Elizabeth ve yaşındaki eşi Prens Philip birlikte Buckingham Sarayı'nı terk etti. Sandringham'daki Windsor konutunda karantinaya alındı. Kraliçenin, yetkilerini oğlu Prens Charles'a devrettiği iddia edildi.


PRENS WILLIAM KAÇTI!
Coronavirüs paniği yaşayan Cambridge Dükü Prens William ve eşi Düşes Kate Middleton, çocuklarıyla birlikte Londra'dan ayrılmaya karar verdi. Çiftin, bu sıkıntılı süreci, evlendikleri 2011 yılında kendilerine Kraliçe 2. Elizabeth tarafından hediye edilen Anmer Hall konutunda atlatacağı ileri sürülüyor. Kır evi Norfolk yakınlarında bulunuyor.


VİRÜSÜN PENÇESİNDE!
İngiltere'de yaşayan Inge Kirsten, Coronavirüse yakalandı. Hastanede çektiği bir videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Genç kadın, şu ifadeleri kullandı: "Bu hastalık gerçekten çok kötü. Kızımı görmeden yaşamak çok zor. Eminim hiç kimse kendini veya sevdiklerini bu pozisyonda görmek istemez."