Son dakika: İsrail ordusu da doğruladı! İsrail'de önce patlama ardından ise siren sesleri

Gelen son dakika haberine göre, İsrail'de gece yarısı patlama ve siren sesleri... İsrail'in güneyinde roket alarmının çaldığı ve Batı Kudüs yakınlarında da şiddetli patlama sesinin duyulduğu bildirildi. İsrail, Suriye'den atılan bir karadan havaya füzenin ülkenin güneyine düştüğünü, buna karşılık füzenin ateşlendiği bataryanın vurulduğunu duyurdu.

Giriş Tarihi 22 Nisan 2021, 02:53 Güncelleme 22 Nisan 2021, 03:11
Son dakika: İsrail ordusu da doğruladı! İsrail’de önce patlama ardından ise siren sesleri

İÇİNDEKİLER

Gelen son dakika haberine göre, İsrail'de gece yarısı patlama ve siren sesleri... İsrail'in güneyinde roket alarmının çaldığı ve Batı Kudüs yakınlarında da şiddetli patlama sesinin duyulduğu bildirildi.

ROKET ALARMI ÇALIYOR
Jerusalem Post gazetesinde yer alan haberde, ülkenin güneyindeki Beer Şeva (Biru's Sebi) ve Dimona kentleri arasındaki bir bölgede roket alarmının çaldığı belirtildi.

İsrail Ordu Radyosu da abluka altındaki Gazze Şeridi'nde İsrail tarafına herhangi bir roket atışının yapılmadığını yazdı.

NÜKLEER SİLAHLARIN ÜRETİLDİĞİ ALAN
Birçok uluslararası kuruluş tarafından Tel Aviv yönetimine ait nükleer silahların üretildiği yer olarak gösterilen tesis, Dimona yakınlarında bulunuyor.

Öte yandan Batı Kudüs yakınlarında henüz nedeni bilinmeyen bir patlama sesinin duyulduğu ifade edildi.

SURİYE'DEN FÜZE ATILDI
İsrail, Suriye'den atılan bir karadan havaya füzenin ülkenin güneyine düştüğünü, buna karşılık füzenin ateşlendiği bataryanın vurulduğunu duyurdu.