Nataşa Yengen

Futbolun beşiği İngiltere, Manchester United'ın yıldız oyuncusu Giggs'in aşk skandallarıyla çalkalanıyor. Ünlü oyuncunun, 8 yıldır yengesiyle birlikte olduğu ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Haziran 2011 Güncelleme 07 Haziran 2011, 02:07
Nataşa Yengen

İÇİNDEKİLER

Türkiye' de 'Biri Bizi Gözetliyor' adıyla ekrana gelen 'Big Brother' yarışmasının seksi yıldızı Imogen Thomas'la yasak ilişki yaşadığı için hayranlarını hayal kırıklığına uğratan efsane futbolcu Ryan Giggs, bu kez çok daha büyük bir skandala imza attı. Manchester United'ın 38 yaşındaki yıldızının, kardeşinin eşiyle yıllardır birlikte olduğu iddia ediliyor. Ada basınına göre, Ryan Giggs, kardeşi Rhodri'yle evli olan Natasha ile 8 yıl önce tanıştı. Imogen Thomas'la 6 aylık ilişkisi ortaya çıkınca yüksek bir tazminat ödemek zorunda kalan Giggs, Natasha'yla birlikte hem eşini hem kardeşini aldattı.

TAMAMEN CİNSELLİK
8 yıl önce başlayan beraberliği bir süre sonra bitse de Natasha kardeşiyle tanışınca işler değişti. Giggs'in kardeşi Rhodri, 2005'te evlilik teklifinde bulunduğu Natasha'yla 2010'da evlendi. Ancak ünlü futbolcubuna rağmen Natasha'dan uzak duramadı. 2006'daki bir hayır turnuvasında yengesi ile bir otelde görüldü. İkili son olarak 9 Nisan 2011 gecesini birlikte geçirdi. Skandal beraberliği inkar etmeyen Natasha ise açık konuştu ve Ryan Giggs'le ilişkisini "tamamen cinsellik üzerine kurulu" olarak tanımladı.

6 AYLIK KAÇAMAK
Milyonları ekrana kitleyen Big Brother yarışmasıyla adını duyuran Imogen Thomas, ülkenin en seksi modelleri arasında yer alıyor. Imogen'ın Giggs'le 6 ay süren gizli ilişkisi parlamentoyu bile karıştırdı.

SERVETİ 165 MİLYON LİRA
Premier Lig'in en köklü kulüplerinden Manchester United'ın yıldızı Ryan Giggs, tüm kariyeri boyunca aynı takımda oynadı. Milli takımın ve Manchester'in formasını en çok giyen futbolcu unvanına da sahip olan Galli futbolcu, ülkesinde "Yaşayan efsane" kabul ediliyor. Giggs'in futboldan kazandığı servet ise 165 milyon lirayı aşıyor.