AÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018 AÖL ek sınav soruları ve cevapları

AÖL ek sınavı 6 Ekim'de 2 oturum halinde gerçekleştirildi. Sınavın ardından iki hafta geçmesi ile birlikte sonuçları merak eden öğrenciler, sonuçların hangi tarihte açıklanacağını araştırıyor. Geçtiğimiz dönemden mezun olamayan adaylar için ek sınav imkanı tanınmış adaylar sınavdan sonra heyecanla mezun olup, olamayacağını öğrenebilmek için sonuçları beklemeye başladı. Peki, AÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Giriş Tarihi 19 Ekim 2018, 15:51 Güncelleme 19 Ekim 2018, 15:51
AÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018 AÖL ek sınav soruları ve cevapları

İÇİNDEKİLER

AÖL geçtiğimiz dönem mezun olamayan açık lise öğrencileri için ek sınav şansı sunmuş, sınav 6 Ekim'de gerçekleştirilişti. Sınavın üzerinden yaklaşık 2 hafta geçmesinin ardından öğrenciler sonuçların açıklanacağı tarihi araşırmaya başladı. Sınav sonuçlarına göre mezun olmayı bekleyen öğrenciler için AÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2018 AÖL ek sınav sonuçları ile ilgili tüm detaylar...

AÖL EK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖL ek sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı resmi olarak açıklanmadı. AÖL ek sınav sonuçlarının önümüzdeki günler içerisinde açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçlarına dair bir açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde yer alacak.

2018 AÖL EK SINAV SORU VE CEVAPLARI

6 Ekim'de gerçekleştirilen AÖL ek sınavının soru ve cevaparı 13 Ekim'de erişime açıldı. Sınava katılan öğrenciler, soru ve cevaplara AÖL'ün resmi internet adresi üzerinden erişebilecek.

1. OTURUM SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN

2. OTURUM SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN